Криптовалютний ринок: вперше в історії можливий тривалий биковий цикл

Криптовалютний ринок: вперше в історії можливий тривалий биковий цикл

Ці макрофактори можуть підтримати найтриваліший биковий ринок криптовалют в історії

Ринки криптовалют досягли свого найвищого рівня за останні два роки, оскільки загальна капіталізація наближається до 2 трлн доларів. Вони підтримувалися тим, що Біткоін перевищив рівень в 50 000 доларів на цьому тижні, дав проаналізувати аналітикам багато підстав для спекуляцій про те, чому цього разу речі відрізняються від попередніх бикових циклів криптовалют.

Фундаментальні основи бикового ринку криптовалют

Тоді, у 2022 році, ринки криптовалют падали зі свого піку в 3 трлн доларів у листопаді 2021 року і входили в зону бикового ринку. Цього разу вони виходять з дворічної крипто-зими й мають кілька фундаментальних факторів, яких раніше не було в попередніх циклах.

На 12 лютого співзасновник Syncracy Capital Деніел Ченг прогнозував велику ймовірність того, що цикл бика закінчиться тим,

“Найбільшим за обсягом створення капіталу та тривалим у плані тривалості, ніж очікувалось.”

Це перше де було вирівняння бикового ринку криптовалют з початком циклу пом`якшення Федерації, він зауважував. Американський центральний банк бореться з низьким рівнем інфляції та знижує процентні ставки після двох років активного підвищення.

Крім того, ринки криптовалют залишаються в умовах “купуйте під корекцію” на тлі відсутності серйозного макрошоку, він сказав. Також відсутній роздрібний інтерес, що означає, що речі все ще на початковій стадії. На цьому тижні BeInCrypto повідомляв про рівень ринку взаємодії та пошуку соцмереж для Біткоіна та криптовалют.

Крім того, крипто-ETF забезпечують “постійні заявки на актив” у цей клас активів. Він додав,

“Ми починаємо бачити багато великих інвестиційних фірм TradFi, які дивляться поза мейнстріми.”

Цього року також виникла велика кількість наративів та підсекторів у криптосфері. До них відносяться хайп на штучний інтелект, токенізація активів реального світу, рестейкінг тощо. Ченг зауважив, що ці фактори могли б,

“Допомогти створювати стійкі кишені створення багатства серед інвесторів у цьому класі активів.”

На завершення він прогнозував більш позитивний регуляторний підхід з огляду на вступ BlackRock в екосистему. Крім того, багато поганих акторів були знищені в попередньому циклі.

Біткоін знову на рівні 50 000 доларів це нещо інше

13 лютого Біткоінер “Мітчелл” висловив свої думки про те, чому Біткоін на рівні 50 000 доларів цього разу відрізняється. Останній раз, коли актив торгувався вище 50 000 доларів, було у грудні 2021 року.

Він зауважив, що більше половини поставки BTC “утримується в руках салатових”, ймовірно, маючи на увазі роздрібних трейдерів, які часто панікують при купівлі та продажу.

Крім того, FTX все ще працював, як і схема Terra/Luna, яка в кінцевому підсумку зазнала невдачі. Також були проведені найшвидші підвищення відсоткових ставок у США в історії, додав він.

Цього разу все дуже відрізняється, з капіталом 70% утримується “в руках діамантів” і пасивними заявками Волл-Стріт через ETF. Також залишилося всього кілька місяців до відбиття нафти Біткоіну, і цьогоріч розпочнуться зниження ставок.

Роздрібний FOMO ще не наступив, поки інституції тихо накопичують. Тому ціна буде рости лише в одному напрямку, коли цей суперцикл буде розвиватися упродовж наступного року або його.

Відомості

Дотримуючись директив Проекту Довіри, BeInCrypto прагне до непристрасного, прозорого інформування. Ця нова стаття має на меті надати точну, своєчасну інформацію. Проте читачам радять перевіряти факти самостійно та звертатися до фахівця перед прийняттям будь-яких рішень на підставі цього змісту. Зверніть увагу, що наші Умови та Умови, Політика Конфіденційності та Відмови були оновлені.

DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
🚀 Експерт прогнозує, що ціна на Dogwifhat може досягти $5. WIF зросла і утримується на биковій конфігурації на ринку мем-монет. Позитивний тренд також відчувається на широких крипторинках. 📈
Переглянути
Бретт (BRETT): мем-койн з великим потенціалом.
Бретт (BRETT): мем-койн з великим потенціалом.
BRETT піднімається як мем-койн з потенціалом до 26% зростання. Обсяг та сентимент вказують на позитивну траєкторію. Важливі рівні: $0,083 та $0,07. 📈🚀
Переглянути
Зростання біткоїна та золота: причини успіху.
Зростання біткоїна та золота: причини успіху.
Біткоїн і золото піднялися на 7% та досягли нових піков. Це відбулося через збільшення глобальної ліквідності та зниження ставки Федерального Резерву. Обидва активи виконують добре в цьому році, золото зросло на 27% і досягло $2600 за унцію. Ö🚀🌟
Переглянути