Криптовалютний ринок: Bitcoin піднявся, SHIB та PEPE зросли - огляд

Криптовалютний ринок: Bitcoin піднявся, SHIB та PEPE зросли - огляд

Ціна Shiba Inu (SHIB) зросла до тримісячного максимуму, Bitcoin (BTC) дотронувся $66,5 (Недільний огляд)

Bitcoin відреагував позитивно на дані по інфляції в п`ятницю у США і піднявся вище $66 500 вперше за майже два місяці, перед тим як трохи відступив.

Кілька альткоїнів також показали вражаючі прирости за останній день, очолюючи ринок мем-монет. BTC доторкнувся $66,5K

Робочий тиждень розпочався на позитивній ноті для Bitcoin, який вже мав певний успіх після зниження ставки ФРС США 18 вересня. Криптовалюта стояла на рівні $63 000 у вихідні і стрибнула понад $64 500 у понеділок.

Проте, спочатку не вдалося зберегти свою позицію, і навіть коли вона знову стрибнула на цей рівень, ведмеді взяли контроль у четвер і знизили його до $62 700 (на Bitstamp).

Проте, видимий бульші рух не можна було стримати, і криптовалюта знову змінила свою траєкторію. Це відбулося учора ввечері, коли актив зріс до $66 500 вперше з 1 серпня. Це сталося після позитивних новин про інфляцію з США.

Хоча з того часу вона трохи втратила позицію і зараз знаходиться на кілька кроків нижче $66 000, її ринкова капіталізація залишалася вище $1,3 трильйона на CoinGecko. Її домінування над альткоїнами також трохи зросло до 53,8%. SHIB, PEPE знову стрибнули

Тиждень належить мем-монетам, особливо останнім дням. Shiba Inu вибула як найефективніша на деяких випадках і зросла ще на 6% за останні 24 години. Більше того, друга за розміром мем-монета наблизилася до $0,000022 раніше сьогодні вперше за понад три місяці. SHIB піднявся на 42% за тиждень.

PEPE - ще один помітний переможець, який зрос на 6,5% з вчорашнього дня і на 36% з минулої суботи. Інші представники мем-монет з масивних приростами включають WIF, BONK та FLOKI.

Ripple та Toncoin також в плюсі щоденного масштабу серед більш капіталізованих альткоїнів, також у зеленому зоні знаходяться BNB, ETH, DOGE та TRX, хоча у більш скромному стилі.

Кумулятивна ринкова капіталізація всіх криптовалют зросла трохи з вчорашнього дня і зараз становить понад $2,420 трильйона.

Прогноз ціни мем-монети PEPE: чи можливе подальше зростання?
Прогноз ціни мем-монети PEPE: чи можливе подальше зростання?
PEPE мем-монета знову зростає, ціль - $0,00001577. Булівний настрій та сприятливі технічні показники є ключовими факторами для підйому ціни. 🚀🐸 #PEPE #крипто #прогноз
Переглянути
Прорив рівня $160: прогноз ціни SOL
Прорив рівня $160: прогноз ціни SOL
Solana зростає, але чи досягне $330? Незважаючи на конкуренцію з Ethereum, Solana може досягнути нових вісімнадцяти. Прорив рівня $160 може вести до ралі до $180. Але якщо опір не подолають, ціна може опуститися до $140. 🚀📈
Переглянути
Прогноз ціни TRX: стабільність та потенціал росту
Прогноз ціни TRX: стабільність та потенціал росту
Tron (TRX) стабільно утримується на ринку, показуючи потенціал для подальшого зростання. Торгівельний обсяг та ринкова капіталізація підтримують ціну TRX в межах стабільного діапазону. Індикатори свідчать про можливий підйом ціни до нових висот. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни Cardano: Ралі до $1,95 - 487% Зростання
Прогноз ціни Cardano: Ралі до $1,95 - 487% Зростання
Криптоаналітики прогнозують ралі Cardano до $1,95, приблизно на 487%. Були виявлені підтримка на рівні $0,355 та потенційний оборотний пункт на рівнях $1-$1,2. Інші аналітики вірять у ще більше зростання ціни до $3,553. 🚀📈
Переглянути