Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5

Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5

Визначено Експерт ринку прогнозує ціну XRP на 2025 рік, якщо BTC досягне $150k- $250K.
 Незважаючи на поточні виклики, XRP залишається в центрі уваги, з останніми прогнозами, що передбачають його ціну на 2025 рік.

XRP в даний час веде боротьбу з ведмедями разом з рештою криптовалютного ринку, оскільки ціни залишаються в фазі консолідації. Незважаючи на випадкові підйоми на широкому ринку, XRP не вдалося скористатися цими періодами, щоб відновити позначку $0.60 протягом цього місяця.

На недавньому ринку криптовалют стався ще один ребаунд після зниження ставок Федеральної резервної системи на 0,5%, оскільки інвестори переходили на ризикові активи. Однак, за останніми новинами про XRP, XRP не приєднався до цього стрімкого підйому, все ще борючись, щоб завоювати $0.58, оскільки в даний час торгується по $0.5884 при невеликому зростанні на 0,33% протягом 24 годин.

Незважаючи на свої виклики, спостерігачі ринку та коментатори спільноти вважають, що вибій для XRP неминучий. В результаті з`явилося декілька прогнозів, з цільовими цінами від $1 в короткостроковому плані до більш амбіційних $27. Цільова ціна XRP на 2025 рік

Серед цих прогнозів, відомий трейдер Ash Crypto, який має практичний досвід практично двадцять років на фінансових ринках, нещодавно поділився своїми останніми прогнозами щодо ціни XRP під час триваючого бичого ринку.

Він вважає, що до середини 2025 року XRP може торгуватися між $3 та $5, що зробило б його однією з найкращих криптовалют у цьому циклі. Прогноз Ash Crypto вказує на потенційне зростання вартості XRP на вражаючу 412% до 754%.

Цікаво, що також кілька інших аналітиків передбачили ціль в $5. Altcoin Moe, спостерігач ринку, також прогнозує, що XRP може досягти $5. Він поділився своїм прогнозом на початку цього року, оцінюючи, що ціна Bitcoin та Ethereum можуть стрімко зрости до $115,000 та $8,000 відповідно.

Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути
XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple
XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple
XRP може досягти $1 завдяки проекту FedNow, який швидко трансформує платежі, заявляє Ripple. Технічний аналіз показує потенційне зростання ціни з підтримкою на рівні $0,58. Криптоаналітики прогнозують ріст до $1 згідно з теорією Єлліотта та ретрейсментом Fib. Новини від Ripple та інші катализатори можуть допомогти XRP досягнути поставленої цілі в $1. 🚀📈💰
Переглянути
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути