Cardano (ADA) утворює бичачий патерн, можливий ріст на 32%

Cardano (ADA) утворює бичачий патерн, можливий ріст на 32%

Cardano (ADA) утворює бичачий патерн, що може спричинити росту на 32%

Загалом, екосистема криптовалют набуває популярності, альткоіни поступово виходять зі своїх втрат. Cardano (ADA) також не відстає, його ціна зросла на 6% за останні 24 години до рівня $0.513. За поточними перспективами, монета вже відбила всі свої втрати за тиждень, досягнувши збитків на рівні 4,18%.

З врахуванням аналізу ціни Cardano, провідний ринковий аналітик Алі Мартінес розкрив, що у Cardano утворився патерн низходящого трикутника на його денному графіку, що свідчить про те, що заплановані нові рухи вгору. За словами Мартінеса, якщо поточний бичачий сценарій зберігається і ADA закриється вище рівня $0.53, то монета може відправитися в параболічну подорож з потенційним ростом на 32%.

Cardano показує ознаки формування низходящого трикутника на його денному графіку. Якщо щоденний закритий рівень буде вище $0.53, то це може призвести до початку ралі з ростом на 32%, що потенційно піднімає $ADA до $0.68!

За його оцінками, цей рост ціни Cardano з поточного рівня може підняти ціну монети до рівня $0.68. Слід зазначити, що з 11 січня цього року Cardano не порушував точку опору на рівні $0.6. Це означає, що цей рівень є важливим, і його перетин може бути ознакою більш амбітного ралі. Ефект екосистеми Cardano

Cardano - один з кількох протоколів, чий фундаментальний екосистема може дозволити йому прогнозовані перспективи зростання. Значно, інвестори Cardano можуть базувати свої інвестиції на реальних застосуваннях численних рішень з блокчейна.

Cardano Light Wallet Lace - це одна з інновацій від материнської компанії Input Output Global (IOG). Lace дозволяє користувачам зберігати свої активи та проводити транзакції, пропонуючи користувачам Cardano такі ж переваги, як і будь-який інший гаманець Web3.

Cardano також є передовим блокчейном з активною спільнотою розробників, постійно працюючих над покращеннями та інноваціями на блокчейні. В цілому, у Cardano є все необхідне, щоб справді підтримати свій майбутній ріст, і поточний початок може бути початком чогось великого.

Небезпека для Pendle: чи досягне ціна рекордно низького рівня?
Небезпека для Pendle: чи досягне ціна рекордно низького рівня?
Огляд: Ціна Pendle впала нижче $2. Втеча Артура Хейса сигналізує про подальше падіння. 📉 #крипто #падіння
Переглянути
Прогнози ціни SOL і ADA до 2030 року
Прогнози ціни SOL і ADA до 2030 року
📈 SOL випереджає ADA: SOL росте на фоні ADA. SOL утримує перевагу в ціні та обсязі торгів, займаючи 5-е місце за ринковою капіталізацією. Прогноз ціни SOL вражає: $257 до 2024 року, до $378 до 2025 та $542 до 2030 року. ADA очікується досягти $0,81 до 2024 року та $1,40 до 2025 року. ⬆️🚀 #SOL #ADA #криптовалюта
Переглянути
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути