Стабільний розвиток токенів: аналіз та прогнозуюча стратегія

Стабільний розвиток токенів: аналіз та прогнозуюча стратегія

Сьогодні насолоджуйтеся розсилкою Empire на Blockworks.co. Завтра отримуйте новини безпосередньо на свою поштову скриньку. Підпишіться на розсилку Empire. Чому так сонячно?

Тут досі дуже тихо, оскільки ми продовжуємо цю бічну дію. Я знаю, я цитував Green Day іншого дня, але справді здається, що люди чекають кінця вересня, щоб оживитися.

Або можливо всі просто хочуть, щоб ктось інший зробив перший крок, який може вивести нас із цієї рутини, в якій ми перебуваємо. У будь-якому випадку, досить тихо. Чесно кажучи, іноді нудно.

Раніше на цьому тижні Роберт Ле з PitchBook сказав, що проекти розробляють запуски токенів, але всі чекають відповідного моменту. Я думаю, що ця історія дійсно стосується широкого сектору зараз.

Чого? Ну, це складний момент. Що потрібно побачити, щоб знову зайняти позиції? Можливо, є декілька відповідей, але я думаю, що ціна - це найпростіший аспект, в який можна заглибитися.

Я постійно чую оптимістичні погляди на кінець цього року, можливо після виборів. Тепер дані починають сприяти цьому.

Хоча премії на майбутнє CME наближаються до річних мінімумів, здається, що офшорні трейдери продовжують залишатися песимістичними, написали аналітики K33.

Доброю новиною є те, що, протирічно, в песимістичному настрої продовжує турбувати, ведучи середні ставки фінансування за 30 днів до від`ємного значення вперше з січня 2018 року. Наш малий зразок подібних середовищ ставок фінансування надає дуже переконливий аргумент для агресивного відкриття позицій в BTC у майбутні місяці,` - сказали аналітики Ветле Лунде і Девід Циммерман.

Ви бачите, що є шаблони щомісячних ставок фінансування на дно. І, так, я знаю, це не звучить дуже добре, але почекайте.

Після того, як ми досягнемо цього дна, `послідовні середні 90-денні доходи перестаються 79%, в той час як медіанні 90-денні доходи досягають 55%` при дивлячись на дані з початку 2018 року.

Поза поточними ринковими катализаторами (біткоїн знову має велику кореляцію з S&P, на 23-місячному максимумі), інша потенційна подія на горизонті для спостереження - це відшкодування FTX.

Зараз, коли ми перетравили відшкодування Mt. Gox та їх наслідки, ринок тепер отримує можливість покласти за собою ще один великий банкрутство. Ура.

Ці фактори, разом з поворотом Феду, виборами в США, сезонністю та затриманими ефектами підвоєння, `підтримують наш оптимістичний на кінець року тезис`, - сказали аналітики K33.

Потенційний кінець банкрутства FTX (та, відповідно, відшкодування) починає відбирати з початку жовтня, тому у нас залишилося трохи менше місяця, оскільки слухання підтвердження призначено на 7 жовтня. Ми можемо побачити, за умови необхідного юридичного обговорення, що відшкодування може початися до кінця року.

Серед залишених кредиторів ми очікуємо, що кошти в діапазоні 20-40% виплат будуть знову вкладені на крипторинки, оскільки торговельна база FTX складалася з крипто-агресивних ризикових інвесторів,` стверджує K33.

Можливо, FTX надасть нам той потрій гармонії, щоб оживити цей сонячний ринок. Або можливо люди дійсно просто чекають кінця вересня. Залишилося менше трьох тижнів.

— Катерин Росс Центр обробки даних Біткоїн та ETH кожен втрачають по 1%, а ринки переважно тихі безпосередньо після дебату Трампа і Гарріс. (BTC: $56,750; ETH: $2,330.) Не так для монет PolitiFi, з рядом токенів-пародій на Трампа різко падають. MAGA втратив 6%, MAGA Hat знизився на 28,5%, а TREMP зісковзнув на 14%. FTM, ASI та ICP очолюють топ-100 за останній тиждень, всі отримують більше 20%. Scroll увійшов у топ-10 ланцюгів за TVL після додавання 10% за останній місяць. Тепер в ньому $694 мільйони, трішки попереду Hyperliquid та на $50 мільйонів позаду Blast. Polymarket встановив рекорди по кількості денних торгівельних гаманців у понеділок і вівторок, співпадаючи з дебатами: 10,672 та 12,128, за даними Blockworks Research. Вигоріли Криптовалюта не росла так довго, що ви могли почати думати: Чи ми близькі до наступного булішого ринку?

Не кажи цього Base. Він встановлює нові рекорди для кількості транзакцій і унікальних активних адрес щодня - зараз реєструє понад чотири мільйони транзакцій щодня із понад одним мільйоном унікальних адрес.

Обидва цих показника можуть легко підвищити штучні боти та т. Д., але в будь-якому випадку, обсяги на DEXs Base Aerodrome та Uniswap залишаються стабільними, тоді як деякі інші на інших блокчейнах впали.

Синя лінія на графіку нижче показує щотижневу кількість транзакцій Base. Помаранчева показує комбіновану кількість для конкуруючих мереж Arbitrum, Optimism та ZKSync. Зверніть увагу, що Base дійсно почав активніше працювати після того, як були впроваджені Ethereum blobs з хардфорку Dencun в березні.

Блоби надали layer-2s, такі як Base, власний спеціалізований ринок комісій, щоб вони більше не конкурували зі звичайними користувачами за блокплощею. Ця зміна широко понизила медіанні комісії L2 до дрібниць від цента і знову перетворила ETH в інфляційний актив. Синя лінія йде вгору, помаранчева лінія йде вниз

Хоч це все не перетворилося на більше прибутку для операційного Base, Coinbase, незважаючи на рекордно високе використання.

Згідно даних Blockworks Research, Base заробив $5,6 мільйона середньотижневого прибутку протягом чотирьох тижнів після включення блобів у березні.

За останні чотири тижні Base середньотижнево заробив практично $407,000 прибутку, що складає понад 90% менше.

Цей розрахунок на основі середньотижневих транзакцій Base показує, що обсяг діяльності на блокчейні збільшився більш як на 80% протягом того ж періоду.

(Прибутки для Base, окрім Arbitrum, Optimism і ZKSync, видно на графіку за допомогою стовпців на задньому плані.)

Хто знає, чи всі ці транзакції відбулись б на Base (або де інде), якби комісії не були так дуже скорочені. Також можливо, що дешеві комісії зробили роботу layer-2 далеко менш прибутковою, особливо для компаній, що виключно фокусуються на самому мережеві.

Проте, будь-який прибуток, звичайно, перемога. Блоби зробили операційні витрати Base практично незначними - публікація даних на головне мережі Ethereum обійшлася Base менше, ніж у $11,000 минулого місяця, в порівнянні з $3,8 мільйонів у лютому.

На шкалі компанія Coinbase заробила $36,15 мільйонів прибутку загалом у другому кварталі цього року.

Base в загальному вивів $53,63 мільйона прибутку для Coinbase з моменту запуску у червні минулого року, що в середньому складає $11,5 мільйона за квартал. Досить чудово, навіть з блобами.

— Девід Канелліс

Екс-гендиректор Каролін Еллісон просив ії суд не покарати її тюремним строком напередодні затримки, зазначаючи Її попередню співпрацю.

Комісія з цінних паперів та бірж насуває більше $7 мільярдів штрафів на криптопідприємства з 2013 року, з них $4,6 мільярди припадають на 2024 рік, за даними з Social Capital Markets.

tZero стала другим дилером, який отримав схвалення від SEC, слідуючи за слідами Prometheum. PayPal та Venmo інтегрувались з ENS Labs, дозволяючи користувачам використовувати свої імена ENS при передачі криптоактивів.

Сінгапур розслідує сімох осіб, які пропонували послуги Worldcoin та попередило громадян не продавати або не передавати свої акаунти або т

Старт FED: альткоїни на підйомі
Старт FED: альткоїни на підйомі
На фоні рісту біткоїну та зниження ставки ФЕД, аналітик il Capo підтверджує початок позитивного тренду у сегменті альткоїнів. Хоча сезон ще не розпочався, індекс OTHERS надихає надією на період прискорення. Сезон альткоїнів можливо почнеться при досягненні $265 млрд. 💰📈
Переглянути
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
У 2024 році очікується ріст альткоїнов. Sui (SUI), FTM, IMX, AERO, SOL та OM стають вигідними інвестиціями. Будьте обережні та вивчайте ринок 🚀📈.
Переглянути
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Криптовалютні ринки прогнозування швидко ростуть, з Polymarket та Azuro в лідерах. Децентралізовані платформи дозволяють користувачам грати одне проти одного, збільшуючи прозорість. Ринки прогнозування мають великий потенціал, потребують розвитку та звернення до регуляторів. 🚀🔮📈👥🆕
Переглянути
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Vitalik Buterin досліджує ризики плутократії в управлінні токенами. Висвітлює проблеми координації та пропонує гібридні моделі управління. Треба боротися із плутократією для покращення стабільності. 🙂🤔🔑
Переглянути