XRP: Аналітик передбачає 15-кратний, 27-кратний та 55-кратний зріст

XRP: Аналітик передбачає 15-кратний, 27-кратний та 55-кратний зріст

XRP Ціна: Аналітик робить аргументи за можливий 15-кратний, 27-кратний та 55-кратний довгостроковий зріст

Відомий ринковий аналітик вважає, що XRP може прирости аж до 55 разів у довгостроковій перспективі, посилаючись на потенціал криптовалюти відновитися після останнього спаду ціни.

Останнім часом EGRAG взяв пару X, щоб виправдати громаду XRP щодо необхідності бути терплячим до росту монети. Використовуючи аналогію наполовину повного і наполовину порожнього склянки води, EGRAG зауважив, що багато хто дивиться на недоліки падіння XRP і не бачить ширшої картини.

Цей вислів припадає на час майже змарнованого спаду XRP, який тримав ціну нижче щомісячного максимуму в $0,63.

На момент написання XRP торгується на рівні $0,5011 зі зниженням на 0,5% за 24 години. Хоча ринкова капіталізація монети зменшилася на ту саму цифру до $27,272,665,682, обсяг торгів зрос на 15% і склав $899,243,735. Биковий прогноз на XRP

Нещодавно, XRP відводив від своєї 3-річної фази консолідації, що підкреслює масштаб поточного зневірення монети. З початку року XRP впав на 19,53%, що робить його одним з найбільших програвати серед 20 провідних проектів.

Виходячи з цього, EGRAG рекомендує бути терплячим і зауважує, що шанси на зріст на рівні 15, 27 і навіть 55 разів високі.

Він зауважив, що замість панікувати, коли ціна монети падає до рівня $0,41 або $0,35, дотримання техніки Dollar Cost Average (DCA) може допомогти інвесторам досягти успіху в довгостроковій перспективі. #XRP: 2 Типи крипто-авантюристів (+ або -):

У повсякденному житті, будь то в бізнесі або в інших сферах, деякі люди схильні зосереджуватися на тому, що відсутнє (як наполовину порожня склянка), тоді як інші бачать те, що є (як наполовину повна склянка).

Ця сама ідея стосується і до #XRP:

A) Деякі люди ...

З поточних рівнів EGRAG бачить, що XRP торкнеться позначок $7,4891, $13,6302 і $27,0746 у майбутньому. Однак він вирішив не вказувати конкретні терміни для досягнення цих цілей. Об`єднувальний фронт прихильників XRP

Помимо EGRAG, інші прихильники XRP також мають позитивний погляд на монету в майбутньому.

Основна теза, що підтримує прогноз наближеного зростання, ґрунтується на використанні монети як перехідної валюти в міжнародних та загальних платіжних операціях, а також на інших випадках використання, що можуть зміцнити попит і прийняття.

Це також буліш фактор, який може привести до більш широкого прийняття монети інституціями в довгостроковій перспективі, що сприятиме загальному настрою.

Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути