Морган Стенлі вкладає в Bitcoin та MicroStrategy через свій інституційний фонд

Морган Стенлі вкладає в Bitcoin та MicroStrategy через свій інституційний фонд

Morgan Stanley звітує про 2,1% експозиції до Bitcoin (BTC) біржового фонду, IBIT, від BlackRock у своєму інституційному фонді. У зверненні до Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) від 4 вересня, управляючий активами повідомив про понад $10 мільйонів чистих активів, що становить приблизно $211,000 в акціях IBIT.

Додатково, фонд Morgan Stanley також повідомив про 4% розміщення на MicroStrategy, яка утримує 226 500 BTC у своєму скарбництві. Як інвестиції в IBIT, так і в MicroStrategy є частиною десяти найбільших утримань фонду.

Інституційний фонд є одним з портфелів, керованих Counterpoint Global від Morgan Stanley. За інформацією на їх веб-сайті, Counterpoint Global `прагне робити довгострокові інвестиції в унікальні компанії, вартість яких може значно зрости з фундаментальних причин`.

Отже, беручи до уваги 2% розміщення в акціях IBIT з 216 утримань Інституційного Фонду, можна сказати, що команда Counterpoint Global бачить цінність Bitcoin на довгострокову перспективу.

Морган Стенлі є шостим за величиною управляючим активами в світі, з понад $1,5 трильйонами активів, які були під управлінням в квітні.

2 серпня, управляючий активами надав дозвіл своїм 15,000 консультантам рекомендувати розміщення коштів у американські біржові фонди, починаючи з IBIT від BlackRock та FBTC від Fidelity.

Пізніше в тому ж місяці, компанія повідомила про утримання майже $187 мільйонів в акціях IBIT, відправивши 13F звернення до SEC.

Зауважено, що п`ять з шести найбільших управляючих активами в світі мають якусь зв`язок з Bitcoin. BlackRock є управляючим активами, що опікується IBIT, найбільшим за витоками Bitcoin ETF, наближаючись до $21 мільярда за даними Farside Investors.

Fidelity є четвертим за величиною управляючим активами за активами, утримуючи $4,9 трильйона. Компанія також стоїть за біржовим фондом FBTC на суму приблизно $9,7 мільярда та є другим за розмірами криптовалютним ETF.

State Street уклала партнерство з Galaxy Digital у липні, щоб додати Bitcoin до своїх стратегій інвестування. Тим часом, UBS є авторизованим учасником в IBIT від BlackRock.

Єдиним великим управляючим активами в цій групі, який не брав участі, є Vanguard, яка відмовилася визнавати інвестиційну можливість криптовалюти та заявила, що не буде пропонувати Bitcoin ETF своїм клієнтам.

Незважаючи на ці заяви, новий генеральний директор Vanguard, Салім Рамджі, був головою дивізії iShares в BlackRock і безпосередньо брав участь у формулюванні IBIT.

Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
🔝🌍 США лідер урядового утримання біткоїну з резервами $12.16 млрд, за ними - Обєднане Королівство, Бутан та Сальвадор. 🇺🇸🇬🇧🇧🇹🇸🇻 Національні стратегії відрізняються: активність, пасивність, фокус на біткоїн. 🔄💰 Важливо стежити за діями країн у цифровому просторі.
Переглянути
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Кутс вважає, що крипторинок може завершувати ведмежу фазу зі зростанням ліквідності. Вершити він підкріплює аналізом альткоїнів та збільшенням грошового обігу. Біткоїн піднявся на 6% до $63,343. 🔮📈
Переглянути
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Біткойн може рости до $108,000-$155,000, згідно з аналізом попередніх циклів ринку. Зараз ми спостерігаємо середньоциклову корекцію, але можливий прорив до нових рекордів найближчим часом. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Standard Chartered прогнозує рост Bitcoin до $125,000 у разі перемоги Трампа та до $75,000 - у разі перемоги Харріс. Стимулом є зниження ставки Федеральної резервної системи та макроекономічні фактори. Слід очікувати позитивні зміни у цифрових активах. 🚀📈🔥
Переглянути