Панівна тиха відкладення - новий тренд у криптовалюті?

Панівна тиха відкладення - новий тренд у криптовалюті?

Чи є `панівна тиха відкладення` останнім трендом у криптовалюті?

Сьогодні насолоджуйтесь розсилкою Empire на Blockworks.co. Завтра отримуйте новини безпосередньо у свою поштову скриньку. Підписуйтесь на розсилку Empire.

Вібрація... дивна.

Як повідомляє Coinbase, як і біткоїн, так і ETH знизилися на понад 4% сьогодні. Біткоїн тримається на рівні $56,000, в той час як ETH утримується на $2,300.

Якщо б ви запитали Травіса Клінґа від Ikigai, він сказав би, що у криптосфері відбувається новий тренд: `Панівне тихе відкладення`.

Так, поняття тихого відкладення, що стало вірусним кілька років тому, коли люди просто припиняли робити більше, ніж від них очікували. Це було названо як піддача - хоча я думаю, ми можемо погодитися, що, можливо, це ситуаційна річ, і ви не завжди повинні виходити за межі без належної компенсації... але я зараз зійду зі свого місця.

Клінґ, однак, більше уваги звертає на аспект залученості тренду тихого відкладення.

“Крипто-ентузіасти не можуть побачити, що спонукає великий наступний стрибок. Ні літо DeFi. Ні літо NFT. Геймінг наразі мертвий. Метавсім став повністю жартом. Децентралізовані соціальні мережі пережили застій. Люди намагаються надихнути себе на крипто x ШІ, але я (разом з багатьма іншими) вважаю, що це хвилювання, ймовірно, ще не має місця (принаймні поки),` він написав.

Це відомо? Деякі з цього вже встигли потрапити до наших звітів тут в Empire цього літа. Наприклад, Девід намагався використовувати дані, щоб побачити, коли або чи ми можемо побачити підйом на ринку альткоінов.

“Речі і далі залишаються в діапазоні та відносно тихі, що мені цікаво, оскільки ми виходимо з літа, ми все ще маємо справу з такими тихими ринками. Можливо, люди чекають на вибори,` сказав мені Джон Гловер з Ledn.

Діло у тому, що людям важко бачити каталізатор на горизонті. Додайте до цього фактор сезонності, що вересень не гарний місяць для біткоїна (хоча Гловер сказав би, що він не впевнений в такому історичному критерії, враховуючи всі зміни, через які пройшов біткоїн).

Проте Гловер вважає, що вибігання біткоїна з його кризи може діяти як підняття всіх наших крипточовнов.

“Якщо ми почнемо бачити деякий позитивний рух у біткоїна. Думаю, що все піде вгору разом з цим. Я не вважаю, що це буде тільки біткоїн. Думаю, що вас також може витягти поруч з цим. Я думаю, що саме це стимулюватиме ціни на біткоїн. Я все ще не впевнений, що це спричинить, оскільки ми бачили кілька [адрес гаманця hodler]...додавання,` але цей рух, швидше за все, не відбудеться, доки біткоїн не перевершить $73,000.

Що стосується часу, коли це може статися, це все ще гра довіри. Але це, можливо, не найближча перспектива, оскільки відкритий інтерес на CME зменшився на минулому тижні, що вказує на зменшення довгих позицій, за словами K33.

“Премії на фьючерси на BTC знизилися до 6,5%, що є її найнижчим показником з 15 січня 2024 року,” - додали аналітики.

“Дотепер, в цьому циклі, ми не наблизилися навіть до кількості нових людей, яких мали в минулі цикли (нові інвестори в ETF виключені),” вказав Клінґ, додаючи, що це може бути сигналом дна.

Незважаючи на туманність, все ще є діапазони, на які варто звернути увагу, сказав Гловер, нижня межа для біткоїна та ETH становить $49,000 і $2,100 відповідно. Якщо підняття збуджує всі човни...ну, ви розумієте суть.

Хоча це може не бути моїм найпозитивнішим читанням дотепер, срібне відсвіття тут продовжує бути стейблкоїнами, які становлять загальний ринковий капітал у розмірі $169 мільярдів за даними DefiLlama.

Розбуди мене, коли закінчиться вересень.

Катерин Росс Центр даних Загальний крипторинок збавився на 5% за останній день, тепер складає $2.07 трильйона капіталізації, за даними CoinGecko. RUNE та TON найбільше постраждали, скинувши по 11% і 12% відповідно. HNT та XMR йдуть проти течії, збільшившись на понад 10% за останній тиждень. 399 пар створено через нову Ethereum мемкоін платформу Ethervista з моменту її запуску 31 серпня. Загальний обсяг притоку - $91,4 мільйона. Скарбниці DAO в даний час оцінюються на суму менше $20 мільярдів, порівняно з $42,5 мільярда на вершині в березні. Хай крипто має захоплення

У криптосфері є деякі традиції.

Компанії та стартапи регулярно відправляють війну з SEC. Дегенерати накачують обскурні цифрові новинки до надзвичайних вартостей. І після практично кожного історичного максимуму ціни токенів падають на 80% і більше.

Це не лише шіткоіни несуть це конкретне світло. Біткоїн відкочувався на таку суму (або більше) тричі з 2017 року, а ефір це зробив двічі, хоча останній був набагато швидше цього.

Біткоїн зазвичай доходить до мінімуму між 350 та 400 днями після піко-піка, тоді як ефір це робив вже за понад 200 в найкоротший та менше 350 днів в найдовший.

На нижченаведеній діаграмі показані виправлення біткоїна та ефіру після місцевих піків протягом останніх кількох циклів. Зараз ми приблизно на 200 день після піко-піка.

Зверніть увагу, що ефір вже відкочувався на 40% від піку цього циклу.

І важливо відскочити навіть сильніше від цих тривалих виправлень. Список приблизно 200 криптовалют вкритий токенами, які ніколи не поверталися до історичних максимумів - включаючи навіть ефір та сол.

Ця наступна діаграма сортує кращі криптовалюти за датою останнього досягнення історичного максимуму. Кожна крапка - це різний токен, і вони очевидно концентруються навколо вершин останніх трьох циклів, в 2018, 2021 та 2024 роках.

Крапки праворуч в діаграмі досягали рекордних максимумів найостаннішо, тоді як ті, що зліва, були набагато давніші.

І токени, зібрані у вершині, мали найбільші виправлення - ті, що зовсім на межі, втратили практично всю свою вартість порівняно з історичними максимумами.

Понад десяток проаналізованих криптовалют, які встановлювали цінові рекорди в цьому циклі, вже пережили свої 80% відкочування, включаючи AEVO, STRK, WLD, W, ENA, DYM та DYDX.

І набагато більше втратили понад 60%.

Як традиція.

Дейвід Канеліс Роботи Проект World Liberty Financial, підтриманий Трампом, буде побудований на Aave та блокчейні Ethereum і включатиме децентралізоване позичання та кредитування, повідомив CoinDesk. Тіффані і Лара Трампи мали свої облікові записи Х заблоковані після того, як обидві їх піратили та недійсно рекламували проект World Liberty Financial. Глава Ripple Бред Гарлінгхаус висловився, що його компанія не зацікавлена в виході на біржу в США. Matter Labs звів 16% свого персоналу у вівторок, повідомив Blockworks. Керівник Cantor Fitzgerald Говард Лутнік сказав, що компанії TradFi зацікавлені у проведенні операцій з біткоїном. Риф

Q: На який псевдо-індикатор ви дивитесь?

Єдиний, який має значення: частота твітів `gm` колишнього генерального директора Binance Чанпенга Жао.

Жао, який все ще у триманні до кінця цього місяця, востаннє твітнув `gm` 4 грудня 2023 року (і зовсім не твітнув з тих пір, поки декілька тижнів до того не увійшов до в`язниці в червні).

Старт FED: альткоїни на підйомі
Старт FED: альткоїни на підйомі
На фоні рісту біткоїну та зниження ставки ФЕД, аналітик il Capo підтверджує початок позитивного тренду у сегменті альткоїнів. Хоча сезон ще не розпочався, індекс OTHERS надихає надією на період прискорення. Сезон альткоїнів можливо почнеться при досягненні $265 млрд. 💰📈
Переглянути
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
У 2024 році очікується ріст альткоїнов. Sui (SUI), FTM, IMX, AERO, SOL та OM стають вигідними інвестиціями. Будьте обережні та вивчайте ринок 🚀📈.
Переглянути
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Криптовалютні ринки прогнозування швидко ростуть, з Polymarket та Azuro в лідерах. Децентралізовані платформи дозволяють користувачам грати одне проти одного, збільшуючи прозорість. Ринки прогнозування мають великий потенціал, потребують розвитку та звернення до регуляторів. 🚀🔮📈👥🆕
Переглянути
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Vitalik Buterin досліджує ризики плутократії в управлінні токенами. Висвітлює проблеми координації та пропонує гібридні моделі управління. Треба боротися із плутократією для покращення стабільності. 🙂🤔🔑
Переглянути