Напрямки розвитку Radiant Capital: до 200% прибутку

Напрямки розвитку Radiant Capital: до 200% прибутку

Аналітик вважає високий потенціал `швидкого руху`, до 200% прибутку для цієї криптовалюти

Маленька криптовалюта Radiant Capital (RDNT) виділася серед інших криптовалют надзвичайним зростанням обсягів, привертаючи увагу аналітиків. Зокрема, відомий криптотрейдер Алан Сантана вірить у `швидкий рух`, який може принести до 200% прибутку.

Сантана опублікував аналіз на TradingView 2 вересня, який увійшов до редакційних підбірок платформи в цей вівторок. Аналіз передбачає `високий обсяг` зростання та підтримку в якості провідного технічного індикатора для підтримки його `високого потенціалу`.

Зокрема, Алан Сантана дивиться на щоденну цінову діаграму Radiant Capital у порівнянні з Bitcoin (BTC), щоб виміряти можливість проти провідника. Як поділився трейдер, він встановив дві незавершених мети: одна з отриманням 101% прибутку від його точки входу в 0.00000313 BTC, а інша з потенційним 212% прибутку в 0.00000483 BTC.

Алан Сантана пояснив, що на діаграмі є деякі очевидні показники для потенційного швидкого зростання і не вимагає глибокого аналізу. В цілому, він підкреслює дно патерну зі зривом опори, який перетворюється на підтримку, з особливою увагою до обсягу.

Алан Сантана також попередив про цю характеристику, закликаючи трейдерів `планувати, перш ніж стрибати.`

Важливо зауважити, що 317-та криптовалюта за обсягом ринку наразі займає 47-е місце з обсягом $95,20 мільйона. Цей обсяг дорівнює 93,85% капіталізації Radiant Capital у розмірі $101,55 мільйона, що свідчить про стабільний інтерес трейдерів і інвесторів.

Це потенційно добрий сигнал, враховуючи, що пік у соціальній домінантності може вказувати на ціновий пік, коли роздрібники заходять на максимальний `страх прогавлення` (FOMO), тоді як ранні інвестори раді віддати ліквідність для продажу та отримання прибутків.

Дисклеймер: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування – це спекуляція. Під час інвестування ваш капітал перебуває в ризику.

Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Експерти прогнозують, що XRP може досягти $5 до 2025 року, якщо ціни на BTC зростуть. Інвестори очікують потенційне зростання ціни XRP на 412% - 754%. 🚀
Переглянути
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Учора Celestia запустила Mainnet, що призвело до зростання ціни токена TIA на 21%. Оновлення Lemongrass покращило продуктивність та збільшило інтерес інвесторів. Прогнози для TIA неоднозначні. 🚀📈 #Celestia #TIA #криптовалюта
Переглянути
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
📉 Крипто аналітик Каутс відзначає спад Бикового Ринку на EWI на 55%. Альткоїни підвищуються, але ціна BTC не висока. Щоб відновити биковий ринок, індикатор повинен досягти 45%. 📊 #крипто #аналітика
Переглянути