Прогноз ціни ORDI: руйнування патерну

Прогноз ціни ORDI: руйнування патерну

Медведі налякали: 23% стрибок ціни ORDI призвів до ліквідації коротких позицій на $2,38 мільйона

Ціна ORDI зареєструвала помітний підйом на початку тижня, коли біржовий криптовалютний ринок відчув невелике відновлення.

Проте, окрім загальних тенденцій ринку, постійна підтримка від інвесторів тримає ORDI в зеленому. Бичий Погляд Інвесторів на ORDI

Останній зріст ціни ORDI може бути пояснений кількома чинниками, причиною яких є докладність інвесторів. Індикатор Chaikin Money Flow (CMF) показує, що альткоїн бачив постійний приплив з кінця червня. Ці впливи були важливими для збереження стійкості ORDI проти останніх ведмежих тенденцій на загальному ринку.

Якщо ці припливи продовжаться, то ORDI може бути добре розміщений для подальших приростів у найближчому майбутньому. Постійний капіталовкладення в альткоїн свідчить про те, що інвестори впевнені в його потенціалі, що може призвести до додаткового зростання цін, за умови, що загальні умови ринку залишаться сприятливими.

Навпаки, ведмежі трейдери, особливо ті, хто утримує короткі позиції, можуть відновити свої стратегії в світлі останніх подій. Учора ORDI виявив короткі ліквідації на суму $2,38 мільйона, найбільші з середини червня. Ця значна подія ліквідації може спонукати коротких трейдерів переглянути свої позиції.

Історично, сплески коротких ліквідацій часто відзначалися періодами відновлення для ORDI. Цей шаблон підказує, що альткоїн може бути на кордоні восходящого тренду, оскільки короткі продавці змушені вийти зі своїх позицій, зменшуючи вплив на ціну та відкриваючи шлях для потенційних приростів.

Прогноз Ціни ORDI: Руйнування Патерну

Ціна ORDI, яка наразі становить $32,40, зросла на 23% протягом останніх 24 годин після майже падіння до рівня підтримки $25,55. Якщо позитивні фактори продовжуються, альткоїн може зламати рівень опору $35,56. Після установлення цього рівня як підтримки, ORDI може значно зрости.

Історично $35,56 служила як міцний рівень підтримки, і зростання з цієї точки може водночас підняти альткоїн до $40 і вище. Наступна велика опірна зона - це $46,53, і досягнення цієї точки вимагатиме сильних і послідовних бичачих сигналів.

Однак, якщо ORDI не зможе зламати $35,56, він може стикнутися з рецесією, оскільки інвестори можуть продати для захисту своїх останніх прибутків. Це може призвести до падіння до $30,00, і будь-яке подальше зниження може анулювати бичий погляд.

Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Експерти прогнозують, що XRP може досягти $5 до 2025 року, якщо ціни на BTC зростуть. Інвестори очікують потенційне зростання ціни XRP на 412% - 754%. 🚀
Переглянути
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Учора Celestia запустила Mainnet, що призвело до зростання ціни токена TIA на 21%. Оновлення Lemongrass покращило продуктивність та збільшило інтерес інвесторів. Прогнози для TIA неоднозначні. 🚀📈 #Celestia #TIA #криптовалюта
Переглянути
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
📉 Крипто аналітик Каутс відзначає спад Бикового Ринку на EWI на 55%. Альткоїни підвищуються, але ціна BTC не висока. Щоб відновити биковий ринок, індикатор повинен досягти 45%. 📊 #крипто #аналітика
Переглянути