Sun Token: 240% зростання та перешкоди

Sun Token: 240% зростання та перешкоди

Sun Token’s 240% місячний ракетний розвиток стикається з перешкодами внаслідок зниження відкритого інтересу

Sun Token з ракетних пристосувався до переднього краю з топ-300 криптовалют з вражаючим місячним ростом, але зниження відкритого інтересу та обсягу свідчать про те, що його розвиток може втрачати потужність.

Криптовалюта Джастина Сана, Сан Токен (SUN), була одним із провідних виконавців протягом останніх 30 днів, переживаючи 240% зростання, оскільки інвестори відповідали позитивно на розширення екосистеми.

SUN служить утилітним токеном для Sun Pump, платформи запуску криптовалют на мемах у мережі Tron, схожої на мемекойн деплойер Pump.fun Solana.

Оригінально запущений понад чотири роки тому як альтернатива біткоіна, SUN Token стикнувся з важким спадом у 2021 році через проблеми з перевищенням запасів. Це призвело до зміни у фокусі на децентралізоване фінансування на платформах, таких як Justswap та Justlend. З новими випадками використання SUN зараз спрямовується на досягнення ринкової капіталізації у розмірі 1 мільярда доларів.

25 серпня Sun Token досяг $0,0435, його найвищої вартості з грудня 2021 року, що представляє вражаюче зростання на 731% від найнижчої точки у 2023 році. Його ринкова капіталізація також зазнала значного зростання, піднявшись з $101 мільйона 17 серпня до понад $326 мільйонів.

Джастін Сан відіграв ключову роль у тому, що його стратегії реалізації мемекоїнів та налаштування комісій мережі. Його остання функція, SunPump, швидко перевершила Pump.fun, засновану на Solana, за кількістю активних щоденних користувачів та доходами починаючи з 21 серпня.

Нещодавно Джастін Сан звернувся до критиків, які висловили негативні висловлення про токен SUN через X-пост на своєму акаунті. Він відповів на критику, запропонувавши придбати будь-які токени SUN від цих осіб за ставку $0,03 за кожен.

Трейдери оптимістично дивляться на екосистему Sun як на ключовий покажчик росту, роблячи паралелі з мережею Raydium Solana, яка побачила зростання своїх власних мемекоїнів. Протягом цього періоду Raydium стала одною з десяти найпопулярніших децентралізованих бірж, що обробляла мільярди у торговому обсязі щомісяця.

SUN price, RSI, та ADX – 2 вересня | Джерело: crypto.news

Середній індекс напрямку піднявся до 61,05, найвищий з червня 6, що свідчить про міцний рух, оскільки ADX понад 50 зазвичай вказує.

Тим часом, індекс відносної сили увійшов у екстремальну перекупленість. Це свідчить про те, що хоча SUN може продовжувати зростання в короткостроковій перспективі, можливе обернення може бути на горизонті, коли інвестори почнуть забирати прибуток.

Ключовий рівень для спостереження - $0,030 - якщо ціна SUN опуститься до цього рівня, це може стати можливістю для покупки перед потенційним відбій. Однак, якщо вона не втримає цей рівень, ціна може опуститися приблизно до $0,013. Навпаки, якщо рух тримається, SUN може зрости до $0,050.

Читайте також: Піднімається токен Sundog, але історія натякає на обмежені прибутки вперед.

Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Експерти прогнозують, що XRP може досягти $5 до 2025 року, якщо ціни на BTC зростуть. Інвестори очікують потенційне зростання ціни XRP на 412% - 754%. 🚀
Переглянути
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Учора Celestia запустила Mainnet, що призвело до зростання ціни токена TIA на 21%. Оновлення Lemongrass покращило продуктивність та збільшило інтерес інвесторів. Прогнози для TIA неоднозначні. 🚀📈 #Celestia #TIA #криптовалюта
Переглянути
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
📉 Крипто аналітик Каутс відзначає спад Бикового Ринку на EWI на 55%. Альткоїни підвищуються, але ціна BTC не висока. Щоб відновити биковий ринок, індикатор повинен досягти 45%. 📊 #крипто #аналітика
Переглянути