Криптовласники підтримують Трампа: результати опитування

Криптовласники підтримують Трампа: результати опитування

Трамповське криптовалютне запрошення виправдується: 50% власників криптовалют планують голосувати за нього

Останнє опитування від Університету Фейрлі Дікінсон (FDU) показало, що власники криптовалют найбільше підтримують колишнього президента США Дональда Трампа на майбутніх президентських виборах 2024 року.

Опитування було проведено серед 801 зареєстрованого виборців по всій країні. Виявлено, що 50% власників криптовалют планують проголосувати за Трампа, тоді як 38% віддають перевагу віце-президентці Камалі Гарріс. У той же час невласники криптовалют вибрали Гарріс з перевагою у 12 пунктів - 53% підтримали віце-президента, а 41% - Трампа.

Результати свідчать про те, що зусилля Трампа спілкуватися з криптоспільнотою, включаючи виступи на криптовалютних конференціях і випуск NFT, можуть збільшити підтримку серед цієї групи.

Крім того, опитування висвітлило демографію власності криптовалют, показуючи, що молоді чоловіки та представники расових меншин диспропорційно представлені серед власників криптовалют.

Згідно з опитуванням, 22% голосуючих іспанців і 17% афроамериканців заявили, що володіють або колись володіли криптовалютами або NFT, в порівнянні з 13% білих виборців.

У коментарі до цього Ден Кассіно, професор уряду та політики в університеті Фейрлі Дікінсон, відзначив потенційний вплив власників криптовалют на вибори. `Історично республіканцям було важко залучити молодих людей та представників кольорових меншин,` - сказав Кассіно.

Крім того, він прокоментував роль криптовалют як розділювального питання, яке може привернути виборців, які інакше спрямовані б на демократів.

`Підтримка криптовалют - це дуже актуальне питання, яке може залучити виборців, які інакше виглядають більш як демократи.`

Також слід відзначити, що криптовалютна індустрія активно включена в передвиборний цикл, з компаніями, такими як Coinbase та Ripple, що значно внесли вклади в політичні акційні комітети (PAC). Фактично, останнє дослідження виявило, що майже половина всіх корпоративних внесків до PAC цього року надійшла від криптовалютних компаній, зробивши їх значущим учасником виборів.

Опитування також виявило, що республіканці трохи ймовірніше володіють криптовалютами, приблизно 18% республіканців і 11% демократів повідомили про власність. Однак різниця в рівнях власності не повністю пояснює 24-пунктовий розрив у підтримці президента серед власників криптовалют (Трамп +12) та не-власників (Гарріс +12).

Загалом опитування вказує на те, що володіння криптовалютами перетинає традиційні політичні межі. Ліберали, модерати, консерватори, прогресивні та виборці MAGA однаково ймовірно володіють криптовалютами.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути