Прорив для сектору цифрових активів: прогноз Рауля Пала

Прорив для сектору цифрових активів: прогноз Рауля Пала

Рауль Пал прогнозує прорив для одного сектору цифрових активів, каже, що криптовалютні додатки для споживачів масштабуються циклом

Макрогуру та генеральний директор Real Vision Рауль Пал каже, що він очікує `великого прориву` для одного підсектору криптовалют.

У новому інтерв`ю для Empire podcast колишній керівник Goldman Sachs каже, що ігрові додатки наближаються до нової фази прийняття, яка може сприяти зростанню в класі цифрових активів.

`Коли ми почнемо бачити прості користувацькі додатки, ми починаємо бачити ігрові, це починає відбуватися. Я думаю, що це буде великий прорив`, - додає Пал.

Пал також вважає, що його очікуване зростання у прийнятті крипто не буде обмежено блокчейн-іграми. Він каже, що очікує, що криптододатки побачать великий приріст прийняття користувачами у найближчі місяці.

`Але у нас є так багато цих споживчих додатків. Старе рухання з Web2 на Web3 або `старий інтернет` до `нового інтернету.` Це прийде на масштабі, і я думаю, що ми дійсно почнемо розпочинати цей цикл`, - вважає він.

Пал також вважає, що `все простір дуже зростає,` передбачаючи рух Solana (SOL) в 10 разів та ралі Bitcoin (BTC) в 4 або 5 разів від поточних цін.

Він також каже, що велика угода - ймовірно, залучаючи ще один блокчейн рівня 1 - представить себе.

`Основне, над чим я починаю подумки робити, це завжди є гонка за рівнем 1, яка є на ранньому етапі, коли у вас немає підтверджених ефектів мережі. Це ставка на перемогу. Це не те, на що ви все ставите. Але це була ставка на Solana в минулому циклі, ставка на ETH у попередньому циклі...

Тому я думаю про це, оскільки я вважаю, що прийде дійсно гарний трейд, і це дуже весело, але воно приходить дуже швидко, і зазвичай стає переоціненим, і потім падає на 95% після цього.` - додає він.

Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути
XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple
XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple
XRP може досягти $1 завдяки проекту FedNow, який швидко трансформує платежі, заявляє Ripple. Технічний аналіз показує потенційне зростання ціни з підтримкою на рівні $0,58. Криптоаналітики прогнозують ріст до $1 згідно з теорією Єлліотта та ретрейсментом Fib. Новини від Ripple та інші катализатори можуть допомогти XRP досягнути поставленої цілі в $1. 🚀📈💰
Переглянути