Найбільші лузери тижня: BTC падає до $58K

Найбільші лузери тижня: BTC падає до $58K

This Week’s Biggest Losers Revealed as Bitcoin (BTC) Price Tumbles to $58K (Weekend Watch)

Це не був хороший тиждень для біткоїну, оскільки актив впав на близько 9%, і сьогодні вранці він впав нижче $58,000 вже втретє протягом декількох днів.

Альткоіни також в червоному я на денному і тижневому графіках. Загальна ринкова капіталізація криптовалют бачила зникнення понад $250 мільярдів з минулої неділі. BTC Down 9% Weekly

Цінові рухи, які трапилися для BTC в кінці минулого тижня і у понеділок, не могли передбачити, як це все вийде. Нагадайте собі, що біткоїн стрибнув до $64,000 минулих вихідних і піднявся до тритижневого максимуму у понеділок, трохи більше $65,100.

Однак, ведмеді нагадали про свою присутність в цей момент і не дозволили отримати подальший приріст. Фактично, криптовалюта майже негайно рухнула на південь і впала до $58,000 у середу, знищивши сім тисяч вартості.

У п`ятницю спостерігалося падіння ціни до $57,750 після невдалої спроби підкорити рішуче рівень $60,000 у четвер. З того часу BTC намагався відновити деяку трекцію, але був зупинений на рівні $59,000 в кількох випадках.

Таким чином, актив знову опустився нижче $58,000 кілька годин тому. Хоча він зміг відскочити на трохи більше цього рівня зараз, він все ще внизу на 1,2% вдень і майже 9% в червоному на тижневому графіку.

Його ринкова капіталізація впала до $1.150 трильйонів, але його домінування над альтами сягає 53,9% на CG. Alts Turn Red

Збільшення домінування BTC в періоди ретрейсів біткоїну означає, що більшість альтів мають це гірше. Хоча щоденні показники також в червоному, ми будемо акцентувати увагу в основному на щотижневих спадах, оскільки вони ще болючіше.

Ефір впав на 9,5% з моменту минулої п`ятниці і зараз бореться нижче $2,500 через відсутність попиту на ETFs ETH в Сполучених Штатах. BNB опустився на 8,6%, XRP на 6,6%, DOGE на 8,2%, ADA на 9%, SHIB на 7,5% та LINK майже на 10%.

Найбільші лузери серед альтів з більшим капіталом - Solana та Avalanche. Обидва впали на понад 15% до $132 та $22 відповідно.

TON трохи в зеленому на тижневому масштабі, але це фактично вводить в оману, оскільки воно вразливо впало в минулу суботу після арешту директора Telegram Павла Дурова. FET - єдиний альт з вищим капіталом з реальними вигодами на тижневому масштабі.

Загальна ринкова капіталізація криптовалют стрімко впала до $2.140 трильйонів, що означає, що вона втратила понад $250 мільярдів приблизно за сім днів.

Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути