Solana (SOL) - Ціна та перспективи: аналіз

Solana (SOL) - Ціна та перспективи: аналіз

Solana (SOL) Ціновий аналіз: Бики та ведмеді б`ються при $100

Ціна Solana (SOL) зросла за останні два тижні, але не змогла подолати ключову опірну зону на рівні $100.

Чи зростатиме SOL до нових максимумів у лютому, чи зазнає ціна корекції? Давайте дізнаємося. Solana виходить з каналу

Технічний аналіз денного таймфрейму показує, що SOL впав всередині низхідного паралельного каналу з 25 грудня 2023 року. Рух вниз призвів до мінімуму порівняно з $79 23 січня 2024 року.

Ціна Solana зросла після цього і вийшла з каналу через п`ять днів. Незважаючи на цей прорив, SOL не зміг пройти головну горизонтальну опірну зону. Навпаки, він був відхилений і повертається до лінії тренду опору каналу.

Також варто зазначити, що команда Solana проведе сьогодні панельну дискусію про розширення токенів на онлайн-панелі.

Денна діаграма відносної сили (RSI) показує переконливі показники. RSI - це індикатор моментуму, який трейдери використовують для оцінки того, чи є ринок перекупленим чи перепроданим, і чи слід накопичувати чи продавати актив.

Показники, що перебувають вище 50 та рухаються вгору, свідчать про те, що бики все ще мають перевагу, тоді як показники нижче 50 вказують на протилежне.

RSI рухався вище 50 (червона іконка) в жовтні 2023 року, коли тільки почались вгору. Згодом він впав нижче 50 (червоний кружок) в січні 2024 року, але знову піднявся вище цього рівня. Те, чи зберігатиметься цей ріст, або відновиться падіння нижче 50, може бути ключовим для майбутнього тренду.

SOL Ціна Прогнозування: Чи буде лютому биковий?

Лічильник Елліотта на денному таймфреймі також не підтверджує напрямок тренду.

Технічні аналітики використовують теорію Елліотта для ідентифікації повторюваних довгострокових цінових патернів та інвестиційної психології, що допомагає їм визначати напрям тренду.

Найбільш ймовірний підрахунок хвиль свідчить про те, що третя хвиля закінчилася за головними граничними значеннями висоти у грудні 2023 року, згадані вище. Однак неясно, чи закінчилася четверта хвиля чи триває.

Тим часом, коли ціна SOL досягла рівня підтримки корекції на 0,382 Фібоначчі, цей період був дуже короткий порівняно з третьою хвилею.

Торговець криптовалютою Altcoin Sherpa також не впевнений щодо майбутнього тренду. Він написав:

Я не активно торгую цим товаром і вважаю, що він стане великим переможцем 2024 року. Але у мене всілякі суперечливі думки про те, куди це йде в середньостроковій перспективі. Я думав, що подвійний пік на рівні $120 був одним з таких. Але якщо ціна не утримується вище $100, я думаю, що ми побачимо $70.

Як зазначалося раніше, реакція ціни Solana на район $100 та рух RSI вище або нижче 50 можуть визначити напрям майбутнього тренду.

Якщо четверта хвиля ще не завершилася, ціна SOL може впасти ще на 30% до рівня підтримки 0,5 Фібоначчі в районі $69. Якщо ж п`ята хвиля розпочалася, очікується, що SOL зросте на 45% до наступного рівня опору на рівні $140.

Зазначимо, що стаття про аналіз криптовалютного ринку BeInCrypto доступна за посиланням Тут Disclaimer:

Відповідно до вимог Trust Project, ця стаття з аналізом цін носить інформаційний характер та не слід вважати фінансовою або інвестиційною консультацією. BeInCrypto прагне забезпечити точне та безпристрасне повідомлення, проте ринкові умови можуть змінюватися без попередження. Завжди досліджуйте самостійно та звертайтесь до фахівця, перш ніж приймати фінансові рішення. Зверніть увагу, що наші Загальні умови, Політика конфіденційності та Відмови відповідальності були оновлені.

Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути