Dogecoin: найшвидший темп зростання за всю історію

Dogecoin: найшвидший темп зростання за всю історію

Dogecoin Makes History: Is the Bearish Phase About to Change?

За даними інструменту криптоаналізу «Santiment» на X, протягом останніх двох тижнів було створено понад 413 000 гаманців Dogecoin (DOGE) з балансом від 0,001 до 1 DOGE. Цей розвиток позначає найшвидший темп зростання мемкоїна з часу його створення.

Звітно, таке зростання мережі відбулося незважаючи на зниження ціни DOGE. З 9 грудня ціна DOGE знизилася на 23%. Однак зростання цього показника свідчить про високу адаптацію користувачів та може бути пов`язаним з кількома причинами. Два фактори можуть бути в грі.

Хоча це непідтверджено, зростання кількості нових адрес може бути пов`язано з Doginals та розвитком DRC-20. «Doginals» - це написи на мережі Dogecoin, а токени DRC-20 - це взаємозамінні активи, створені з цих написів.

Кілька днів тому криптовалютний гаманець та біржа OKX повідомила, що тепер підтримує Doginals. Незабаром після цього «IntoTheBlock» повідомив про зріст нових адрес, які здійснили перші транзакції з DOGE.

Однак, іншою можливою причиною може бути припущення, що Dogecoin буде включено в сегмент платежів X (раніше Twitter). Coin Edition повідомив про запуск цього облікового запису, і це призвело до стрімкого зростання ціни DOGE. DOGE не готовий до ралі

На момент написання курс DOGE становив $0,078, що свідчить про зростання на 3,72% за останні сім днів. З технічної точки зору, 4-годинний графік показує, що DOGE тримався в діапазоні між $0,077 і $0,080 з 30 січня.

Також, протягом більшої частини цього періоду господарюють продавці. Аналіз індексу відносної сили (RSI) показав, що спроби биків підняти ціну були відхилена.

Наприклад, RSI піднявся до 52,30 5 лютого. Проте цей рух був недовготривалим, і читання становило 47,95 на момент написання. Якщо продовжуватиметься зростання кількості нових адрес, і попит на DOGE почне зростати, ціна може сягнути $0,085.

В найбільш бичачому випадку DOGE може перевірити рівень $0,090. Однак, якщо рух диктуватимуть ведмеді, ціна DOGE може впасти щонайменше до $0,075 в краткостроковій перспективі. Ще одним розглянутім показником була збіжність-розбіжність швидких середніх рухливих (MACD).

Графік DOGE/USD 4-годинний (Джерело: TradingView)

На момент написання, MACD був на від`ємній стороні. Це говорить про те, що монета знаходилась у суперечки між покупцями та продавцями. З такою позицією DOGE може продовжити рухатися в бік.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з цією компанією.

Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути