Криптовалютний ринок втратив $130 мільярдів

Криптовалютний ринок втратив $130 мільярдів

Ринок криптовалют втратив $130 мільярдів, оскільки Bitcoin (BTC) впав до 9-денного мінімуму (Market Watch)

Bitcoin ще раз пішов на спад у минулі дні, спустившись до свого найнижчого рівня цін протягом понад тижня до $58 100 раніше сьогодні.

Альткоїни перебувають не в кращій формі, з ETH, що впав на 8%, SOL на 7%, DOGE на 6%. Падіння Bitcoin

Основна криптовалюта мала дуже позитивне завершення попереднього робочого тижня, яке загалом було повільним до п`ятниці. Тоді позитивні події на американській землі, включаючи обіцянку голови ФРС зменшити процентну ставку та підтримку Дональда Трампа РФК, відправили його у політ на понад чотири тисячі в менше ніж за день.

Таким чином, BTC досяг піку трохи менше $65 000 у суботу. Хоча він трохи скоригувався в неділю, він вновь перейшов у наступне наступного ранку і тимчасово перевищив $65 000 вперше за три тижні.

Проте, ось де прогрес зупинився і актив почав втрачати тягу. Він знизився до приблизно $63 000 вчора, але ведмеді повністю взяли під контроль ситуацію і ініціювали масштабний спад за останні 12 годин.

Зокрема, BTC впав до 9-денного мінімуму у $58 100 (на Bitstamp), залишивши понад $320 мільйонів в ліквідаціях та збентеживши експертів ETF. Незважаючи на часткове відновлення та те, що в даний момент торгується набагато вище, BTC все ще на 5,5% нижче в цей день, а його капіталізація скоротилась до $1,170 трильйони.

Альткоїни бачать тільки червоне

Ландшафт серед альткоїнів не відрізняється. Ethereum вниз на 8% та перебуває далеко під $2 500. SOL впав до $145 після щоденної корекції на 7%. AVAX, SHIB, DOGE, BCH, UNI та NEAR зазнали подібних втрат.

Як і очікувалося, найволатильніший сектор мем-монет отримав найбільший удар. Ви можете перевірити деяких величезних програвших тут.

Сумарна ринкова капіталізація всіх криптовалют знизилась до $2,170 трильйони. Це означає, що показник зменшився на $130 мільярдів з вчорашнього дня, а більше $200 мільярдів з понеділка.

DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
🚀 Експерт прогнозує, що ціна на Dogwifhat може досягти $5. WIF зросла і утримується на биковій конфігурації на ринку мем-монет. Позитивний тренд також відчувається на широких крипторинках. 📈
Переглянути
Бретт (BRETT): мем-койн з великим потенціалом.
Бретт (BRETT): мем-койн з великим потенціалом.
BRETT піднімається як мем-койн з потенціалом до 26% зростання. Обсяг та сентимент вказують на позитивну траєкторію. Важливі рівні: $0,083 та $0,07. 📈🚀
Переглянути
Зростання біткоїна та золота: причини успіху.
Зростання біткоїна та золота: причини успіху.
Біткоїн і золото піднялися на 7% та досягли нових піков. Це відбулося через збільшення глобальної ліквідності та зниження ставки Федерального Резерву. Обидва активи виконують добре в цьому році, золото зросло на 27% і досягло $2600 за унцію. Ö🚀🌟
Переглянути