Крипторинок втратив понад $300 млн у ліквідаціях - аналіз

Крипторинок втратив понад $300 млн у ліквідаціях - аналіз

Біткойн падає нижче $60 тис. через ліквідації у крипторинку понад $300 млн

Криптоактиви зазнали понад $313 млн у ліквідаціях у вівторок. Ліквідації Ethereum були найвищі після перетину позначки у $100 млн. Відкриті позиції біткойну знизилися на $2,4 млрд внаслідок корекції ціни.

Крипторинок зазнав понад $313 млн у ліквідаціях у вівторок після того, як біткойн впав нижче $60 тис., за даними Coinglass. Довгі трейдери зазнали 90% від усіх ліквідацій, що становить $282 млн, що перевищує майже $31,36 млн у коротких ліквідаціях. Біткойн та Ethereum лідирують у ліквідаціях криптоактивів.

Ефір очолив список ліквідацій, з понад $100 млн, із яких $93,52 млн були ліквідовані довгі позиції. Ethereum впав майже на 9% протягом останніх 24 годин.

Біткойн йде недалеко за Ethereum з більш ніж $94 млн у ліквідаціях, довгі та короткі ліквідації яких становлять $85,97 млн та $8,87 млн відповідно. Неабияк, відкриті позиції біткойну скоротилися більш ніж на $2,4 млрд за кілька годин.

Відкриті позиції - це загальна кількість невирішених відкритих довгих та коротких позицій на ринку. Зниження відкритих позицій сигналізує про зростання ліквідацій або обережність трейдерів, часто через спад цін.

Корекція відбулася після стрибка ставки фінансування біткойна 25 серпня, яка досягла свого максимального рівня на біржі DyDx з часів історичного максимуму BTC у березні, за даними Santiment.

Ставки фінансування - це періодичні платежі, що обмінюються між покупцями та продавцями постійних угод крипто на основі різниці між цінами майбутніх угод та їх ціною індексу.

Декілька трейдерів все більше відкривали довгі позиції по біткойну та Ethereum після того, як голова Федеральної Резервної Системи (Fed) Джером Пауелл у своїй промові вказав на можливе зниження ставок у вересні. Проте, недавня ліквідація показує, що ринок рухався в інший бік.

`Коли ставки фінансування стають екстремальними в будь-якому напрямку, завжди є нахильність до ліквідації та руху ринків в інший напрямок,` - зауважили аналітики Santiment.

Також сильно постраждав Solana, що знизився більш ніж на 7% за день. Протягом останніх 24 годин SOL була понад $11 млн у ліквідаціях, при цьому довгі та короткі ліквідації становили відповідно $10,17 млн та $1,01 млн.

Ціна біткоїну націлюється на $65K
Ціна біткоїну націлюється на $65K
Біткоїн росте, бики спрямовані на $65K. Торгується вище $62,500, можливе підняття до $65K. Технічні показники позитивні. Підтримка на рівнях $62,700 та $61,500. Опір - $63,500 та $63,800. 📈🐂🚀
Переглянути
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
🔝🌍 США лідер урядового утримання біткоїну з резервами $12.16 млрд, за ними - Обєднане Королівство, Бутан та Сальвадор. 🇺🇸🇬🇧🇧🇹🇸🇻 Національні стратегії відрізняються: активність, пасивність, фокус на біткоїн. 🔄💰 Важливо стежити за діями країн у цифровому просторі.
Переглянути
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Кутс вважає, що крипторинок може завершувати ведмежу фазу зі зростанням ліквідності. Вершити він підкріплює аналізом альткоїнів та збільшенням грошового обігу. Біткоїн піднявся на 6% до $63,343. 🔮📈
Переглянути
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Біткойн може рости до $108,000-$155,000, згідно з аналізом попередніх циклів ринку. Зараз ми спостерігаємо середньоциклову корекцію, але можливий прорив до нових рекордів найближчим часом. 🚀
Переглянути