Незважаючи на слабкий ріст, шанси на перерив Cardano узбіччя під сумнівом

Незважаючи на слабкий ріст, шанси на перерив Cardano узбіччя під сумнівом

Слабкість мережі Cardano ставить у центр уваги рівні $0,40 та $0,35

З легким відновленням на виконанні, в Cardano проглядається хмелева тенденція. Чи повертається Cardano, чи ж спуск до $0,35 неминучий?

З позитивним настроєм в спільноті Cardano, 72% очікують бикової тенденції у майбутньому. Зокрема, зріст на 8,14% протягом останніх семи днів свідчить про зростання бикового педику та намігає на подовження узбіччі.

Чи перевершить узбіччя в Cardano рівень $0,40? Або спад до $0,35 неизбежний? Cardano спостерігає за виходом биків

На скороченому графіку Cardano показує розгін від рівня підтримки $0,29 після обвалу на початку серпня. Бикове відновлення формує лінію підтримки та рахує ціновий скачок на 25% протягом останніх трьох тижнів.

Далі биковий розгін призводить до позитивного перетину важливих ЕМА (20, 50, 100, 200), крім перетину ЕМА за 100 та 200 днів. У недавньому відскоку, MACD та сигнальні лінії опустилися до нульової лінії.

Ранкова зірка біля ЕМА за 200 днів на рівні $0,367 призводить до зросту на 1,4% та збільшує шанси на позитивний перетин в MACD. На одногодинному графіку ретсесія в Cardano формує падаючий канал та досягає бази $0,366.

З несподіваним поверненням, хмелеве узбіччя в Cardano намігає на розгін розриву для відновлення узбіччя. Далі, індикатор MACD показує позитивний перетин, збільшуючи бикові шанси.

Мережа Cardano слабшає в умовах волатильного ринку

Згідно з даними IntoTheBlock, щоденні активні адреси в мережі Cardano не показали бикового відновлення у 2024 році.

За підсумками з початку року, щоденні активні адреси знизилися з 47 930 до 20 120.У той час, як адреси з нульовим балансом скоротилися з 15 210 до всього 6370.

Поки кількість адрес зменшується, транзакції в мережі також постраждали. Кількість останніх транзакцій та обсяг останніх транзакцій по мережі Cardano спадають протягом останніх шести місяців.

Отже, кількість останніх транзакцій знизилася від 7,26 тисяч до всього 3 000 за останні 24 години. У той час, як обсяг останніх транзакцій скоротився з 29,04 мільярдів токенів ADA до всього 14,01 мільярдів токенів ADA за останні 24 години.

Однак, ринок похідних сигналізує потенційне відновлення цін Cardano незважаючи на слабкий ріст мережі.

Відповідно до відношення довгого/короткого ADA від Coinglass, відношення залишається в недосягальному стані, але збільшилося з 0,8519 до 0,8685 за останні 24 години.

Чи дозволить Cardano биковий перерив?

З слабкої базової мережі, шанси на те, що Cardano утримає узбіччя, під сумнівом. Хоча можливі легкі повернення, поліпшення базової мережі буде вирішальним для стійкого бігу по узбіччі.

Бикове переривання каналу може зіткнутися з опорою на рівнях Фібоначчі 23,60% та 50% в одногодинному графіку в $0,383 та $0,40 відповідно.

З іншого боку, рівні підтримки на чотиригодинному графіку присутні на рівнях $0,36, $0,353 та $0,32.

Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
Прогноз на $5 для криптовалюти Dogwifhat
🚀 Експерт прогнозує, що ціна на Dogwifhat може досягти $5. WIF зросла і утримується на биковій конфігурації на ринку мем-монет. Позитивний тренд також відчувається на широких крипторинках. 📈
Переглянути
Бретт (BRETT): мем-койн з великим потенціалом.
Бретт (BRETT): мем-койн з великим потенціалом.
BRETT піднімається як мем-койн з потенціалом до 26% зростання. Обсяг та сентимент вказують на позитивну траєкторію. Важливі рівні: $0,083 та $0,07. 📈🚀
Переглянути