Дегенеративність крипто журналістики: новий погляд

Дегенеративність крипто журналістики: новий погляд

`Degeneracy` Token-футбольна публікація ресурсів ставить на друк

Седмеро графіки знаходять з демографічних причин: занадто багато чоловіків. Новий культурний журнал сцени хоче використовувати цей дисбаланс сильніше, ніж кредитна лінія трейдера мематокену.

Superbasedd, молодий журнал спроб з життєвими сценами глибокими коріннями у LA, планує запустити друковане видання, яке привертає базові інстинкти простору криптовалюти. На першій сторінці: дівчина на обкладинці. На задній: авторитетно виглядаючий чоловік-засновник стартапу. А посеред: оповіді з торговельних окопів крипто.

`Ми всі чуваки, ми всі дегенерати, і якщо є одна річ, яку я знаю про дегенеративних хлопців, то вони люблять жінок. І це дуже хороший спосіб розпочати бренд,` сказав засновник Superbasedd Стів Мак`ю.

Жінки - `приманка` для того, що Мак`ю і його співзасновники описують як авторитетний, але гострий журнал, який приводить культуру веб-3 до чоловічої аудиторії по всьому світу. Приверніть читачів захопливими фотографіями, а потім вразіть їх `дуже доброю культурою та портретними статтями, які підкреслюють цю галузь.`.

Чи все ще можна продати журнали, які поєднують в собі секс + культуру - відкрите питання. Playboy тільки-но розробив свій план повернення на прилавки з щорічним глянцевим виданням. Та колишній знаменитий друг чувака публікував статті, які мали привабливість для майже кожного, хто стежив за культурою. Тим часом контент Superbasedd буде націлено на набагато менший коло молодих хлопців, які цікавляться криптовалютою, хоча Мак`ю сказав, що його маркетинг, в якому акцентується на жінках, націлено на `хлопців` взагалі.

Смілива стратегія контенту Superbasedd відповідає її персоналу. Діловий партнер Мак`ю Джейк Хіллхаус був запланований на почесний бій на майбутній нічній бійці Карате в Сінгапурі через кілька тижнів. Потім він вибив собі ліктевий суглоб в наслідок аварії на баггі; Хіллхаус з`явився на нашому імпровізованому інтерв`ю з косинкою на руці та легеневим браслетом у лікарні, якому було барель 48 годин.

Проте, видання має капітал для спалювання. Раніше цього місяця Superbasedd заробила майже 1,1 мільйона доларів, продавши NFT, які поставляються з трьома річними підписками, які ще не запущені. Інший варіант підписки запропонує один рік доступу за $99.

Мак`ю планує показати частину крипти, яку встановлені медіа-бренди або пропустили, або здійснили відмову. Із основних публікацій, спрямованих на крипто, лише Decrypt має журналістів, присвячених документуванню часто божевільних способів, якими виражають себе учасники цієї галузі.

Ці історії часто ведуть на шлях помічення, навіть образливості. Здавалося б, що кожен тиждень фабрика memecoin Pump.Fun бачить ще одну дивовижну витівку творців жетонів, яке крив--вищими цінами, як той раз, коли хлопець курив крек і був обстрижений стриптизеркою на стрімі в реальному часі.

`Наша гострість почнеться з дівчат та закінчиться з розробником, який роздав пайок,` сказав Хіллхаус.

Superbasedd планує розповісти ці історії поруч з глибокими характеристиками провідних чоловічих фігур у крипто. Під час нашого інтерв`ю Мак`ю розмахував можливістю вибрати засновників Solana Раджа Гокала та Анатолія Яковенка для першого видання, яке вийде у жовтні.

Щось дуже дивне у публікації, яка зосереджується на криптографії, ставить на друк для поширення. Це критично загрожене середнє устаткування в швидко вмираючих інститутах двадцятого першого століття, журналістиці.

Команда Superbasedd вважає, що тактильні формати, тим не менш, будуть працювати разом з уроками епохи Instagram. Спочатку використовуйте картинки красивих жінок, щоб захопити увагу хлопців. Потім утримуйте цю увагу за допомогою креативних статей, які розповідають історії у зрозумілий спосіб, можливо, представляючи їх у вигляді стрічки на X.

Мак`ю планує підняти Superbasedd на `високе снобство` з достатньою кашею, щоб стояти на вершині будь-якого багатого кавоварни в голлівудських пагорбах. Він ризикує, що культура знаменитостей `трикутники` Америки зроблять журнал широко актуальним.

Проте наразі Superbasedd відносно схиляється до проявів, які означають щось тільки для найвідданішого обміну NFT на Solana, ланцюг для якого здається найбільше зорієнтований ця редакція журналу.

Недавно Superbasedd купила інтелектуальну власність для Catalina Whale Mixer - колекції NFT колекції з ринковим капіталізмом у 2,5 мільйона доларів - за менше, ніж 50 000 доларів, за словами Мак`ю. Вона планує заволодіти колекцією Thug Birdz NFT найближчим часом.

Тримання трио молодих фахівців відправилося до mtnDAO, щоб працювати над залученням інших засновників крипто, сказав Мак`ю, два рази відвідувач, що входять. Особисті робочі приміщення криптографії можуть допомогти стартапам швидше втілювати дивні бізнес-пропозиції цієї галузі, як створення токена.

Їхнє професійне становище відхиляється від норми в цьому двічі на рік хакерському будинку, який зараз у шостому випуску. Кожен серпень і лютий зростаюче стадо розробників Solana переїжджає до Солт-Лейк-Сіті на один місяць спільно працювати над проектами, які часто нахиляються до нових фінансових примітивів.

`Ми не розробники, ми не будівельники, ми стартап, контентні хлопці,` - сказав Мак`ю.

Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Bitget стає спонсором футбольної ліги LALIGA з Мбаппе та Левандовскі. Рух у спортивний сектор на нових ринках через партнерство з широкою аудиторією. Біржа відзначає свою шосту річницю з понад 45 мільйонами користувачів. Грейсі Чен підкреслює важливість співпраці з LALIGA. 🚀🎉
Переглянути
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Огляд: Баррон Трамп торгує крипто й подорожує у часі, зауважили активісти. Його звязок з мем-койнами вразив спільноту. Також закидують родині Трампів звязки з подорожуванням у часі через романи та інновації. 🕰📈
Переглянути
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Crypto журналіст Артур Гейс попереджає про можливу ядерну катастрофу для фінансових ринків при зниженні ставки Феду на 50 базисних пунктів. Досліджує вплив цього на біткоїн та фіатні валюти. 📉🔥 #Crypto #фінанси
Переглянути
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
🚀 Web3 готує майбутню робочу силу до $1,4 трлн ринку блокчейну. Підготовка співробітників — ключ до успіху у децентралізації. Компанії повинні інвестувати в навчання, щоб забезпечити стабільність у цьому інноваційному просторі. 🌐📈
Переглянути