Негативне вплив Bitcoin на Zcash, Monero та Klaytn

Негативне вплив Bitcoin на Zcash, Monero та Klaytn

Криптовалютний ринок відчуває період зниження, оскільки Bitcoin (BTC) консолідує прибуток після досягнення рекордних $64,996.

Це охолодження на ринку спричинило помітне зниження альткоїнів, таких як Zcash (ZEC), Monero (XMR) та Klaytn (KLAY), оскільки глобальна капіталізація ринку криптовалют знизилася на 0,26% до $2,24 трильйони.

Тим часом, хоча Bitcoin (BTC) зумів утримати значну частину свого прибутку, аналітики попереджають про можливі відступи, особливо якщо зміниться настрій на ринку.

Деякі трейдери обережні стосовно можливості `шаблону Барта Сімпсона`, який може призвести до швидкого падіння ціни Bitcoin до рівнів підтримки близько $62,700 або нижче.

Це друга частина прогнозу:

Так, відомий шаблон Барта Сімпсона. Це має сенс, оскільки вони б заповнили хвіст, зупинили б короткі позиції та ввійшли у пастку деякі трейдери, що готові на вибух.

Потім відмінили б ліквідації дельти з довгим стиском до підтримки. pic.twitter.com/dExlwMC9PP - CrypNuevo 🔨 (@CrypNuevo) 25 серпня 2024 Zcash (ZEC) стикається з помітним спадом

Zcash (ZEC), відомий своїм великим акцентом на конфіденційність, відчув значний спад, оскільки широкий ринок охолонув. Ціна ZEC впала на 4,7%, опинившись на рівні $39,44 на ранок понеділка.

Пара ZEC до Bitcoin також побачила зниження, впавши на 4,4% до 0.0006186 BTC.

Торговий діапазон Zcash протягом 24 годин коливався між $39,30 і $41,68, відображаючи ринкову невизначеність.

Протягом минулого тижня ZEC мав проблеми, і його показник за 7 днів склав -6,5%.

Однак незважаючи на ці виклики, Zcash продемонстрував стійкість на довший термін, із приростом в 26,1% за останній місяць і 59,0% за рік.

Інвестори уважно спостерігають, як Zcash пристосується до поточних ринкових умов, особливо оскільки він продовжує бути ключовим гравцем у сегменті конфіденційних криптовалют. Monero (XMR) бачить невеликий спад в контексті інтеграції FCMP++

Monero (XMR), ще одна криптовалюта з акцентом на конфіденційність, також відчула спад під час охолодження ринку. Ціна XMR впала на 3,1%, становлячи $164,25. Щодо пари з Bitcoin, Monero зменшився на 2,9%, досягнувши 0,002575 BTC.

Торговий діапазон XMR протягом 24 годин коливався між $162,93 і $170,85, вказуючи на певну волатильність протягом дня.

Однак, незважаючи на короткостроковий спад, показник Monero за останній тиждень залишається позитивним, з приростом на 8,1%, і показником на 15,9% за рік.

Команда Monero нещодавно оголосила важливий прорив з інтеграцією повних цепових доказів членства (FCMP++), спрямованих на значне поліпшення конфіденційності транзакцій.

Ця нова функція збільшує анонімний набір з 16 до 100,000,000, що відзначає значне покращення вже міцних функцій конфіденційності Monero.

Очікується, що інтеграція FCMP++ зміцнить довіру інвесторів до довгострокової цінної пропозиції Monero. Klaytn (KLAY) відчуває помірний спад

Klaytn (KLAY), власна токен платформи Klayn, розробленої для застосунків корпоративного класу, також зазнала спаду внаслідок останніх рухів цін Bitcoin.

Ціна KLAY знизилася на 3,0% до $0,1704, тоді як її парі з Bitcoin впала на 3,2%, до 0,052662 BTC.

Торговий діапазон Klaytn протягом 24 годин коливався між $0,169 і $0,1785, відображаючи відносно вузьку стрічку коливань цін.

Незважаючи на короткостроковий спад, Klaytn показує сильну динаміку на довших часових проміжках, з приростом на 9,9% за останній тиждень і помітним приростом на 33,8% за останні 14 днів.

Фокус платформи на упровадження в корпоративну сферу та стратегічні партнерства продовжують привертати увагу до Klaytn, навіть при зустрічі з корекціями на короткостроковому ринку. Інвестори залишаються пильними

Хоча охолодження ринку вплинуло на Zcash (ZEC), Monero (XMR) та Klaytn (KLAY), кожна криптовалюта продовжує проявляти стійкість.

Засновані на міцних фундаментальних показниках та активних розвитках, ці криптовалюти залишаються важливими гравцями на ринку цифрових активів.

Інвесторам слід залишати бджіле око, особливо з огляду на вплив Bitcoin на загальний ринок та можливі майбутні відступи.

Пост Zcash, Monero та Klaytn зазнали спаду після того, як Bitcoin досяг $64,996 з`явився спочатку на Invezz.

Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути