Ціна ланцюжка (LINK) досягла найвищого за останні 2 роки показника

Ціна ланцюжка (LINK) досягла найвищого за останні 2 роки показника

Ціна ланцюжка (LINK) досягла найвищого за останні 2 роки показника - коли вона проб`є ставку в $20?

Ціна ланцюжка (LINK) стрімко зросла протягом останніх двох тижнів, сьогодні досягнувши показника в $19,75. Це найвища ціна з січня 2022 року.

Також LINK вийшов з горизонтальної зони, яка тривала майже 90 днів. Як довго триватиме цей ріст? LINK виходить з горизонтальної зони

Технічний аналіз на тижневому періоді показує, що LINK стрімко зросла з червня 2023 року.

Рух вгору зупинився на довгостроковій горизонтальній зоні в листопаді. Це призвело до 85-денного періоду консолідації нижче резистенсу, поки LINK нарешті не прорвав на минулому тижні. Сьогодні ціна LINK досягла показника в $19,75, найвищого за останні два роки.

Тижневий Relative Strength Index (RSI) дає сумішчю читання. Трейдери використовують RSI як індикатор імпульсу, щоб оцінити, чи ринок перекуплений або перепроданий, і чи накопичувати або продавати активи.

Якщо значення RSI більше 50, а тенденція вгору, воли все ще мають перевагу, але якщо значення менше 50, то навпаки. RSI більше 50, зростає і майже досягає перекупленості. Тим не менш, існує потенційна виходяча всялка в RSI, що пов`язано з оборотами в низькестьигный тренд. Що говорять аналітики?

Трейдери і аналітики криптовалют на X мають дуже оптимістичну думку щодо майбутнього тренду LINK. CryptoMichNL передбачає, що ціна LINK прорветься з довгострокової зони підтримки. LINK/BTC тижневий графік. Джерело: X

ByzGeneral є биковим через зростання покупців. Він написав в твіттері:

$LINK perps основи знову стала все більш негативною. Хтось утримує підтримку на місці. Виглядає круто. Проте я припускаю, що наразі ставка в $20 буде резистенсом.

Через своє биковское закриття, DavidOnCrypto прогнозує, що ціна LINK зросте до $20. Прогноз ціни LINK: Чи є $20 наступним кроком?

Технічний аналіз щоденного графіка показує, що очікується продовження росту через відлік хвиль Елліотта.

Технічні аналітики використовують теорію хвиль Елліотта, щоб визначити повторювані довгострокові патерни ціни та психологію інвесторів, що допомагають визначити напрямок тренду.

Найбільш ймовірний підрахунок вказує на те, що LINK знаходиться в п`ятій і останній хвилі свого руху вгору (чорний). Підрахунок підхвилі є білим і вказує на те, що ціна знаходиться в підхвилі третього.

На поверхню існують два найбільш ймовірні цілі для верхнього показника - $24,85 і $28,70. Їх отримано, роблячи в хвилі 0,382 і 0,5 від довжини поєднаних перших і третіх хвиль. Останній також збігається з тривалого рівня опору 0,5 Фібоначчівського ретрейса.

Наповненнями вже потрібні майже на 30% і 50% відповідно для того, щоб ціна LINK досягла їх. Щоденний графік LINK/USDT. Джерело: TradingView

Незважаючи на цей биковський прогноз ціни LINK, зниження нижче високого підхвилі одиниці (червоний) висотою в $16,60 скасує підрахунок. Тоді очікується падіння на 35% до найближчої зони підтримки в розмірі $12,80.

Щоб ознайомитися з найновішим аналізом криптовалютного ринку BeInCrypto, натисніть тут. Відмова відповідно до вказівок трстовий проєкт, ця стаття з аналізом ціни має інформативний характер та не повинна розглядатися як фінансова чи інвестиційна консультація. BeInCrypto зобов`язаний забезпечувати точне і безстороннє інформування, але ринкові умови можуть змінюватися без попередження. Завжди робіть власне дослідження і звертайтесь до професіонала перед прийняттям фінансових рішень. Зверніть увагу, що наші положення і умови, Політика конфіденційності та Заяви відновлені.

Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Трансформація $5,000 в $1 млн: вкладання в криптовалюту
Огляд: Інвестувати $5,000 у Bitcoin чи Ethereum може стати шляхом до $1 млн до 2025 року. Ретельне дослідження та обізнаність у ринку є ключовими. 🚀⚠️
Переглянути
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
Аналіз цін на криптовалюти у вересні-20: ETH, XRP, ADA, BNB та SOL
📈 Ethereum переодолів позначку $2,400 і націлився на $2,800; 🚀 XRP має потенціал високіших максимумів; 🃏 Cardano готується перейти опір на рівні 37 центів; 💰 Binance Coin спрямовується до $600; 💪 Solana показує сильний рух у напрямку $164.
Переглянути
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Крипто журналіст. Актуальний рух Cardano до рівня $0.42.
Cardano зростає на 8.46%, піднімається до $0.42. Альткоїни виростають, можливе подальше зростання. Ціна ADA підвищується до $0.359, можливий ралі. Чарльз Госкінсон робить жартливе заклик до Gemini Exchange. Наступні опорні рівні - $0.422 та $0.45.
Переглянути
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Прорив для Shiba Inu: соціальна активність, оптимізм і зростання адрес
Shiba Inu готується до прориву зі збільшенням соціальної активності, позитивним настроєм та зростаючими активними адресами. Зростання взаємодій та оптимізм серед інвесторів, біків більше за ведмедів, збільшення активних адрес - все це сигнализує про майбутні успіхи Shiba Inu 🚀📈.
Переглянути