Тече мемкоін: DOGE vs SHIB

Тече мемкоін: DOGE vs SHIB

Попередній аналіз обертається на DOGE

Маруд Махмудов виявляє найбільше обман, що коли-небудь грали на інвесторів, стверджуючи, що Dogecoin буде обернено мемкойном у цьому циклі ринку.

Колишній аналітик Goldman Sachs Маруд Махмудов каже, що найбільший обман, що коли-небудь влаштували на недбалих крипто-інвесторів - це обман, що Dogecoin не може бути перевершено чи перегнано.

`Найбільше обман, який вони для вас організували, полягає в тому, що переконали вас в тому, що DOGE не може бути обернено`, - зауважив Маруд.

Коментар Маруда вказує на те, що переконання людей у тому, що Dogecoin не може бути перегнаний, - це хитрий маніпуляція, щоб допомогти DOGE зберегти свою домінантність і відлякати конкуренцію від конкурентних проектів.

Новий мемкоін, що оберне Dogecoin

На такий же рахунок у своєму твіттері Маруд зазначив, що його заяву спрямовано на домінування Dogecoin на ринку мемкоїнів. Цікаво, що аналітик зробив припущення, що інший мемкоін поверне Dogecoin в 2024/2025 ринковому циклі.

Тим часом, чи може Shiba Inu повторити своє досягнення 2021 року?

Чи може Shiba Inu повторити своє досягнення 2021 року?

На момент написання Dogecoin із ринковою капіталізацією $15.67 мільярда ранжується як найбільший мемкоїн. Натомість, Shiba Inu з ринковою оцінкою $8.48 мільярда ранжується як другий найбільший мемкоїн. Pepe (PEPE) є третім найбільшим мемкоїном з ринковою капіталізацією $3.43 мільярда.

Незважаючи на велику різницю між Dogecoin та іншими топовими мемкоїнами, Маруд вважає, що DOGE може бути обернено в цьому циклі. Однак він не уточнив, який актив може досягнути цього досягнення.

Для обертання Dogecoin, ринкова капіталізація Shiba Inu у розмірі $8.48 мільярда повинна зрости принаймні на 84.77%, можливо перевищивши $15.67 мільярда. Подібний ріст поточної ціни Shiba Inu у розмірі $0.00001438 призведе до того, що SHIB торгуватиметься за $0.00002657 за токен.

Тим часом, чи може Shiba Inu стати мемкоїном, що перегне DOGE в ринковому циклі 2024/2025, залишається питанням.

Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути