Незірковий ріст MATIC: проблеми з опорою $0,54

Незірковий ріст MATIC: проблеми з опорою $0,54

Ціна MATIC стрімко зростає на 12,44%, оскільки бики націлюються на опір $0,54 - але чи зможе вона утриматися?

Наразі Polygon (MATIC) переживає помітний бичачий рух. Протягом останніх 24 годин ціна MATIC зросла на 12,44%, досягнувши $0,5309. Цей значний приріст відображає ширший позитивний тренд на ринку для Polygon. Давайте розглянемо останні рухи ціни, обсяг торгів, рівні підтримки та опору, а також інші ключові ринкові показники.

Ціна MATIC постійно зростає. Криптовалюта знизилася відблизно з $0,4744 до $0,5309 за один день. Це різкий ріст підтверджується драматичним зростанням обсягу торгів на 121,36%, що свідчить про зростаючий інтерес інвесторів до Polygon.

Рівні підтримки та опору відіграють важливу роль у розумінні динаміки ціни MATIC. Рівень $0,4744 виявився критичною точкою підтримки. Цей рівень відзначає початок останнього зростання цін та може діяти як потенційна зона покупок у разі повернення ціни.

Крім того, рівень $0,50, як психологічний бар`єр, може служити ще однією точкою підтримки. Округлі числа, подібні до цього, часто виконують функцію рівнів підтримки або опори через їх психологічний вплив на трейдерів.

Щодо опорного фронту, MATIC має проблеми з проривом рівня $0,54. Незважаючи на кілька спроб, ціна має труднощі з рішучим проривом цієї точки. Це свідчить про те, що $0,54 є значною перепоною. Якщо ціна зможе подолати це, наступним опором може бути приблизно $0,55, ще одна психологічна точка, яка може призвести до збільшеного продажного тиску.

За даними DefiLlama, загальний заблокований обсяг (TVL) в мережі наразі складає вражаючі $919,14 мільйона. Ринкова капіталізація стейблкоїнів в екосистемі Polygon становить $2,015 мільярдів, що свідчить про міцну активну базу.

Крім цього, щоденний обсяг торгів вирос до $140,81 мільйона. Це включає $1,67 мільйона внесків та всього 579,394 активних адрес за останні 24 години.

У майбутньому торгівля фьючерсами, відчинений інтерес до ф’ючерсів MATIC показав поступовий спад. Цей тренд, разом із рухами цін, вказує на можливу фазу затишшя або консолідації на ринку.

Крім того, відношення довгих та коротких позицій MATIC показує циклічні зміни між довгими та короткими позиціями. Ці флуктуації показують волатильний настрій ринку, коли трейдери часто коригують свої позиції на основі краткострокових змін ціни.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою консультацією чи консультацією будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, заподіяні в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, вказаних у статті. Читачам радять бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути