Недоліки та Потенціал ETH, CME Фючерси, SEC Та Останні Позови, Волатильність Та Інтерес CEXs

Недоліки та Потенціал ETH, CME Фючерси, SEC Та Останні Позови, Волатильність Та Інтерес CEXs

Сьогодні насолоджуйтеся розсилкою Empire newsletter на Blockworks.co. Завтра отримайте новини безпосередньо у своєму інбоксі. Підписуйтесь на нашу розсилку Empire. Ви готові до бою?

Давайте поговоримо про Ethereum.

Є декілька речей, які я хочу тут висвітлити. Перша - це діаграма, яка привернула мою увагу на минулому тижні, і я не можу від неї відірватися.

Я звернувся до RenMac, але, на жаль, не отримав відповіді. Тому я відправив пост деяким людям, про яких думав, що зможуть дати якусь інформацію про те, наскільки негативно виглядає ETH, якщо взагалі воно так погано.

Джефф Секінджер, засновник Nurp, аргументував, що діаграма насправді є позитивною для ETH, оскільки вона знайшла підтримку після того, як піднялася вище $2,300.

Тим часом, Коул Кенеллі, засновник Volmex, сказав, що фундаментальні показники ETH залишаються `сильними`.

`Зокрема, ETH є другим криптовалютним активом, у якого є фонди ETF, блокчейном вибору для більшості інституційних зусиль у токенізації, та домом для провідних стейблкоінів. ETH має найбільш широке середовище застосувань та розробників блокчейну, прокладаючи шлях для своїх конкурентів. Короткострокова цінова акція непередбачувана, хоча на довготривалий період ETH, на мою думку, впевнено виходить у плюс,` - він продовжив.

K33 Research, у ноті, опублікованій у вівторок, сказав, що ETH виступає невдачником через `застою` потоків ETF.

`Однак, якщо потоки ETF ETH будуть повторювати шлях ETF BTC, потоки мають зрости в найближчий час,` - пишуть аналітики.

Нині премії на фьючерси CME для ETH торгуються з «рідкісною націнкою» до BTC.

`Ми зауважуємо, що більшість недавнього збільшеного ризику походить від контракту вересня, що свідчить про те, що торговці з виведенням вгору очікують довгострокового позитивного тренду в наступних тижнях,` - пишуть вони. Джерело: K33 Дослідження

Волатильнісні індекси Volmex, які вимірюють потенційну майбутню волатильність як BTC, так і ETH протягом 30 днів, показують ETH на рівні 67, а BTC на рівні 57. Для порівняння, Імпліцитний Індекс Волатильності Ethereum Volmex (EVIV) на 5 серпня склав 88 (пам`ятаєте невелике поглиблення цін?), позначивши високий рівень для індексів. ETH утворила низьке значення $2,100 у той вік-енд, відкривши місяць на рівні $3,200, перед відновленням до понад $2,500.

`Нижчі рівні волатильності в остаточному підсумку залежатимуть від того, що відбудеться далі. Бикова цінова акція може спричинити позитивну кореляцію між місцевою волатильністю, де імпліцитну волатильність зростає зі збільшенням місцевої ціни. З іншого боку, до тих пір, поки різні невизначеності на ринку не усунуться, рівні імпліцитної волатильності можуть залишатися піднятими,` - пояснив Кенеллі.

`Протягом більшості 2023 та 2024 років, розрив між індексами EVIV - BVIV був набагато нижчим, а навіть час від часу негативним. Індекси BVRP та EVRP Волатильності Ризику Volmex (BTC та ETH Волатильність) також знаходяться приблизно на своїх найнижчих рівнях з початку 2024 року.`

Додатково до всього цього, платіжні комісії ETH за газ в даний момент надзвичайно низькі, мовимо про десяткові долі, за Etherscan. Джерело: Etherscan

Хоча це більше схоже на випадковий факт (тому що ви повинні були побачити моє обличчя, коли я перевіряв це вчора), я думаю, що це вписується в ширший контекст розмови.

Усе це означає, що ніхто не повинен занадто хвилюватися про те, як виглядає ETH в даний момент - він знаходиться трохи нижче $2,600, що на 47% менше від його максимуму у листопаді 2021 року. Але справи збираються змінитися. Ми завершуємо літо, що, як я вже казав раніше, означатиме збільшення обсягів, коли люди повернуться до своїх робочих місць.

Після цього ми маємо вибори та можливі зниження ставок....Ти знаєш, куди я маю на увазі, тому ми залишимо це тут.

Але я додам, що, здається, торговці CME вступають до контракту вересня `на тлі зростаючих премій, що вказують на те, що биково націлені торговці використовують середньострокові стратегії, а не стратегії короткочасового кадру. Минулий тенденція CME вести ринковий рух робить це тенденцією, на яку ми звертатимемо увагу у наступні тижні,` як зазначено в K33.

LFG.

— Катерина Роуз Центр Даних ETH втратила 2,7%, торгуючи навколо $2,500. Біткоїн плаває трохи менше $60,000, за Coinbase. Відкриті інтереси ETH на CEXs становлять $10.69 млрд, що на 28% менше, ніж на цей час минулого місяця. Індекс страху та жадібності криптовалют показує страх на рівні 26. ТВЛ Polygon та Hyperliquid найбільше зросли серед мереж з обсягом понад $500 млн - близько 6% за останній тиждень до $888 млн та $718 млн відповідно. Основні обсяги DEX зменшились на 19% тиждень на тиждень, за даними DeFiLlama. Серпень йде на те, щоб бути нижчим за липень у $15.6 млрд. Фарби літацірку

Якщо все вам здається трохи тихо - занадто тихо - то, можливо, вам просто не вистачає SEC.

Агентство Генслера довгий час судилось з криптостартапами, засновниками та іншими суб’єктами протягом останніх кількох років. Ripple, Kraken, Coinbase, Binance, Джастін Сан, Consensys та Block.one були всі ціллю, при цьому деякі справи ще тривають.

Серед тих позовів, було немало беззаперечних справ проти легітимних шахраїв, зловживників та понзі-схем.

Але темп справ SEC драматично сповільнився протягом останніх восьми місяців. Існує список криптосправ, зібраних SEC на їхньому вебсайті, який налічує 152, і 58 з них були початі між 2022 та 2023 роками.

Упродовж поточного року було лише дев`ять справ. Швидкий розрахунок показує, що SEC у середньому по черзі приносить 23 криптоспрейси на рік з 2019 року - майже дві на місяць, річний.

Очевидно, що біквальні ринки для будівель SEC усіляко пропонують скарбничку секлів SEC

Графік нижче показує кількість криптосправ SEC порівняно з загальною капіталізацією криптовалют від 2014 року (перший позов SEC було подано за рік раніше, але індекс TradingView не входить в історію). Барвисті великі фігури представляють більш високопрофільні справи SEC, ті, що були згадані вище, а також Terra, McAfee, BitConnect та деякі інші. Фіолетові діаманти - для всього, що стосується знаменитостей.

Дрібніші фіолетові трикутники - інші дії, від інвестиційних шахрайств до LBRY, Kik, ShapeShift та внутрішньої торгівлі від Coinbase.

Щоб відповідати своєму середньому показнику протягом останніх п`яти років, ми мали б побачити 15 справ SEC та інші вимоги з початку року. І кожен рік, приблизно на цей час, криптоспільнота очікує потенційного вибуху справ від SEC.

Бюджетний фіскальний рік уряду США закінчується 30 вересня - отже, гіпотетично, якщо у SEC є справи, які слід внести у цей бюджетний рік, то ми повинні побачити їх випадання протягом наступних шести тижнів.

Але якщо SEC не має багатьох справ готових, можливо, менша кількість цього року відображає зміну пріоритетів на великих риб.

Uniswap Labs можуть стати одним із наступних великих суб`єктів, яких переслідують, коли бруклінське підприємство отримало веселій запис у квітні. Звіт Axios початком цього місяця вказує на те, що SEC все ще розслідує, п

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути