Недостатність нагляду за операціями: штраф для компанії Ikigai Strategic Partners LLC

Недостатність нагляду за операціями: штраф для компанії Ikigai Strategic Partners LLC

Компанія Ikigai Strategic Partners LLC, яка є оператором товарного пулу на острові Ріо-Гранде, Пуерто-Ріко, отримала штраф у розмірі 150 000 доларів. Національна асоціація фьючерсів (NFA) вжила суворих заходів проти них після того, як виявилось, що вони серйозно помилилися у своїх операціях, пов`язаних з біткоїном.

Їхній президент Ентоні Роберт Емтман також опинився в скрутному становищі. На 29 квітня Комітет з підприємницької поведінки (BCC) NFA пред`явив скаргу Ikigai, члену NFA, який повинен був знати краще.

У чому суть проблеми? Здається, що Ikigai Strategic дозволила одному зі своїх фондів, Ikigai Opportunities Master Fund, направляти гроші аффіліату, яким керує Емтман та інший головний. Це було порушенням Правила відповідності NFA 2-45, яке точно забороняє такі передачі.

NFA також звинуватила Ikigai Strategic і Емтмана в тому, що вони діяли в своїх власних інтересах, а не в інтересах Master Fund та його учасників. Ті люди, які насправді довірили їм свої гроші.

Цей вид поведінки суперечить Правилу відповідності NFA 2-4, яке вимагає від членів діяти з чесністю та справедливістю.

Скарги продовжували накопичуватися. Ikigai також порушила перемішування активів Master Fund з іншим пулом, що керується не-членським аффіліатом компанії. Це чітке порушення Правила відповідності NFA 2-13.

Проте, ще більше. Ikigai, схоже, не розкрила ключову інформацію своїм учасникам пулу, що є порушенням Правил відповідності NFA 2-13 та 2-29(b).

Крім того, компанія навіть не могла вести свої записи вірно, порушуючи Правила відповідності NFA 2-13 та 2-46.

Якщо все це ще не було достатньо погано, то NFA виявила, що Ikigai Strategic також допустила недостатність у нагляді за своїми операціями та співробітниками. Це порушення Правила відповідності NFA 2-9(a).

Після всіх цих обвинувачень Ikigai та Емтман вирішили, що найкраще не протидіяти. Вони подали Пропозицію про Врегулювання, яку NFA прийняла.

Зробивши це, вони не визнали і не відкинули жодних обвинувачень проти них, але погодились заплатити штраф у розмірі 150 000 доларів. Тепер вони мають 30 днів на сплату після прийняття рішення.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути