Падіння ринку криптовалют: аналіз та прогноз

Падіння ринку криптовалют: аналіз та прогноз

Ось чому падає ринок криптовалют

Важливі моменти

  • Потенційна причина падіння ринку криптовалют – недавній історичний максимум ціни золота та останній спад S&P 500 та Dow Jones.
  • Це значний впадок цін знову намікає, що ринок криптовалют все ще перебуває в спадному тренді.
  • Якщо ETH впаде нижче рівня в $2,500, ціна може опуститися до рівнів $2,300 і $2,200.

20 серпня 2024 року під час торгівельних годин у регіоні Азії загальний ринок криптовалют перебував вражаючим ростовим імпульсом. Однак починаючи з відкриття американського фондового ринку, ринок ставав удаватися тиск на продаж та падав, оскільки S&P 500 та Dow Jones значно втратили.

Потенційна причина падіння ринку

Окрім S&P 500 та Dow Jones, ще одна потенційна причина зниження криптовалютного ринку – недавній історичний максимум ціни на золото. Під час останнього спаду ринку топ-активи, включаючи Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та Solana (SOL), значно знизилися.

Перед відкриттям американського ринку та перед тим, як золото досягло свого історичного максимуму, BTC, ETH та SOL торгувались вище $61,350, $2,690 та $148.29 відповідно, за даними Coinmarketcap. Однак пізніше ці значення опустилися до $58,600, $2,560 і рівня $142.

Цей значний впадок цін знову намікає, що ринок криптовалют все ще перебуває в спадному тренді. Аналіз технічний Біткоіна (BTC) та майбутні рівні

За експертним технічним аналізом, BTC, ETH та SOL виглядають ведмеже, оскільки всі торгуються нижче 200 експоненціального рухомого середнього (EMA) у вищому таймфреймі. З урахуванням цінової акції та технічного аналізу, якщо BTC розпадеться до поточної зони консолідації, існує велика ймовірність того, що ціна може впасти до рівня в $54,000.

Аналіз технічний Ethereum (ETH) та майбутні рівні

Графік ETH виглядає надзвичайно ведмеже через наявність патернів зростаючих клинів та цінових патернів голова і плечі. Якщо ETH впаде нижче рівня в $2,500, існує велика ймовірність того, що ціна може опуститися до рівнів $2,300 і $2,200 в найближчі дні.

Аналіз технічний Solana (SOL) та майбутні рівні

Однак на денному таймфреймі Solana (SOL) перебуває на ключовому рівні підтримки в $140 і також отримує підтримку від 200 експоненціального рухомого середнього (EMA). Якщо SOL впаде нижче 200 EMA, існує велика ймовірність того, що ціна може впасти до рівня в $130 в найближчі дні.

Крім того, відкритий інтерес до BTC, ETH та SOL залишався стабільним, що свідчить про те, що інтерес інвесторів та трейдерів залишається постійним.

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути