Економічні події тижня та їх вплив на криптовалютні ринки

Економічні події тижня та їх вплив на криптовалютні ринки

У передвижних економічних подіях США, ключовою подією наступного тижня будуть коментарі кількох представників Федерального резерву про цінове рішення тижня. Крім того, криптовалютні ринки охолоджуються протягом вихідних днів, але чи знизять їх ці економічні події наступного тижня?

Економічний календар наступного тижня включає наступні події:

  • Понеділок, 5 лютого, опублікується індекс діяльності сервісного сектору S&P та індекс закупівельних менеджерів ISM для не-виробничого сектору. Ці звіти використовуються як надійні економічні індикатори, які надають уявлення про те, куди рухаються ринки та економіки.
  • Крім того, у четвер будуть опубліковані дані про перші вимоги на заробітну плату, але всі очі будуть спрямовані на виступи представників Федерального резерву.
  • У п`ятницю Бюро статистики праці опублікує щорічне перерахування факторів сезонної корекції індексу споживчих цін (ІСЦ).

Цього тижня понад півтори десятки представників Центрального банку США виступлять з промовами. Вони нададуть уявлення про мислення банку та зроблять коментарі про те, що останні економічні звіти означають для майбутніх дій Центрального банку.

Віце-президент Міннеаполіського федерального резерву Ніл Кашкарі, президент Цінціннатського федерального резерву Лоретта Местер та президент Філадельфійського федерального резерву Патрік Гаркер зроблять промови у вівторок.

Віце-губернатори Федерального резерву - Адріана Каглер і Мішель Боумен, а також президент Річмондського федерального резерву Том Баркін виступлять у середу. Нарешті, президент Далласького федерального резерву Лорі Логан виступить у п’ятницю.

На минулому тижні голова Федерального резерву Джером Пауелл заявив, що зниження процентної ставки у березні малоймовірно, оскільки чиновники шукають більше доказів того, що інфляція контролюється.

Більше того, інвестори очікують почути, як останні економічні дані вплинуть на офіційні думки про майбутні рішення щодо процентних ставок, наступні з яких очікуються 20 березня.

Крім того, в четвер міністр фінансів Джанет Єллен зробить свідчення перед Сенатським комітетом з банківських справ, де вона презентує щорічний звіт департаменту про фінансову стабільність США.

Крім цього, це буде великий тиждень для звітів про прибутки компаній. Великі компанії у роздрібній, харчовій та напоївній, автомобільній, розважальній та фармацевтичній галузях оприлюднять звіти про прибутки.

Криптовалютні ринки охолодилися протягом вихідних. Загальна капіталізація зменшилася на 1,3% до 1,7 трильйонів доларів під час понедількової ранкової азіатської торгової сесії. Капіталізація криптовалютного ринку за останні 90 днів. Джерело: CoinGecko

Біткойн не зробив багато прогресу понад 43000 доларів після закінчення опціонів минулої п`ятниці, і станом на цей час він знизився на 1.4% до 42437 доларів.

Нагадуємо, що BeInCrypto зобов`язується до безстроннього і прозорого інформування відповідно до вимог `Проєкту довіри`. Ця новина має на меті надати точну та своєчасну інформацію. Проте, рекомендується, щоб читачі незалежно перевірили факти і проконсультувалися з фахівцями, перш ніж приймати будь-які рішення на підставі даного матеріалу. Будь ласка, зверніть увагу, що наші Умови та Політика конфіденційності та Заява про відповідальність були оновлені.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути