Боротьба з ризиками віртуальних активів на Сейшельських островах

Боротьба з ризиками віртуальних активів на Сейшельських островах

Сейшельський національний збори схвалив проект закону щодо регулювання постачальників послуг віртуальних активів (VASP). Закон потребує від постачальників послуг, які шукають ліцензію, встановлювати значний присутнійсть на Сейшельських островах, такий як наявність резидентного директора та офісу з компетентним персоналом. Закон спрямований на балансування інновацій зі зусиллями по боротьбі з відмиванням грошей, одночасно дотримуючись рекомендацій Фінансової дії Групи з боротьби з відмиванням грошей (FATF).

Боротьба з Ризиками Віртуальних Активів

Сейшельський національний збори нещодавно схвалив проект закону щодо регулювання постачальників послуг віртуальних активів (VASP). Згідно з звітом, закон, який був представлений міністром фінансів Надіром Хасаном, спрямований на доповнення стратегії Сейшельських островів по боротьбі з ризиками, пов`язаними з віртуальними активами та постачальниками послуг VASPs.

Після набуття чинності цей захід гарантує, що постачальники послуг VASPs працюють відповідально та перешкоджають поганим акторам використовувати віртуальні активи для злочинних дій. Перш ніж закон буде прийнятий, Хасан заявив, що для отримання ліцензії постачальники послуг повинні створити компанії згідно з Законом про компанії або Законом про міжнародні бізнес-компанії.

Балансування Інновацій та Ризику Відмивання Грошей

Він вказав, однак, що фізичні особи, які шукають ліцензію, не будуть розглядатися, тоді як суб`єкти, що регулюються Центральним банком Сейшельських островів, потребуватимуть затвердження від банку. Крім того, заявники повинні пройти процес оцінки перед початком діяльності як VASPs.

За словами міністра фінансів, для отримання ліцензії потрібні оператори або потенційні постачальники послуг гаманця, віртуальні обмінні пункти, брокери та постачальники віртуальних активів.

Міністр Сейшельських островів наголосив, що запропонований закон спрямований на баланс між підтримкою інновацій та пом`якшенням ризиків відмивання грошей. Він додав, що Сейшельські острови мають це досягти, дотримуючись рекомендацій Фінансової дії Групи з боротьби з відмиванням грошей.

За звітом, Сейшельський орган фінансових послуг (FSA) буде відповідальний за реалізацію закону. Окрім визначення регуляторного каркасу для управління VASPs, закон, здається, закликає про навчання споживачів та регульованих суб`єктів про шахрайство та неадекватне використання віртуальних активів.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути