Прогнози на зустріч у Джексон-Хол з головою ФРС: зниження процентної ставки очікується

Прогнози на зустріч у Джексон-Хол з головою ФРС: зниження процентної ставки очікується

Увага усіх на зустріч у Джексон-Хол з Біткоїном! Що буде говорити голова Федеральної резервної системи Джером Пауелл? Ось прогнози та очікування!

Найважливіша подія цього тижня для Біткоїну, криптовалют та глобальних ринків - це зустріч у Джексон-Хол.

Зустріч, яка щорічно проводиться в Джексон-Хол, штат Вайомінг, США, з великою увагою спостерігається банківською галуззю.

Зустріч, на якій беруть участь представники центральних банків розвинених та розвиваючихся країн світу, відбудеться в цьому році з 22 по 24 серпня.

Тема зустрічі у цьому році буде `Переосмислення ефективності та передача грошової політики`. Усі очі будуть вражені виступом голови Федеральної резервної системи!

Після складности та говоротнього мову на грошових ринках на початку цього місяця з великою увагою будуть стежити за виступами голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла.

Очікується, що голова Федеральної резервної системи зробить заяви про зниження процентних ставок у своєму виступі 23 серпня на зустрічі в Джексон-Хол, яку вважають `Даво світових центральних банківі`, і що буде з`ясовано обсяг та ставку зниження процентних ставок.

Найважливіше питання, на яке має бути відповідь на цього року у Джексон-Хол, - це наскільки Федеральна резервна система знизить процентні ставки у вересні.

На цій точці очікується, що Пауелл покаже, що зниження процентних ставок розпочнеться у вересні та наголосить, що зниження буде `порядковим`.

Також очікується, що Пауелл пом`якшить очікування щодо зниження процентної ставки на 50 базисних пунктів у вересні, посилюючи аргументи на користь 25 базисних пунктів.

Економісти UBS сказали наступне про заяви Пауелла щодо процентних ставок: `Ми очікуємо, що голова Пауелл висловить аргументи за порядкову відміну грошової політики у своєму виступі в Джексон-Хол в п`ятницю рано вранці, 23 серпня. Під порядковою ми маємо на увазі зниження процентної ставки на 25 базисних пунктів, а не на 50 базисних пунктів.

На цій точці ми очікуємо три зниження процентних ставок на 25 базисних пунктів у 2024 році на засіданнях FOMC у вересні, листопаді та грудні. Пауелл сказав минулого місяця, що якщо інфляція та ринок праці продовжуватимуть остигати, зниження процентної ставки можливе на наступному засіданні Федерального резерву`. Чи Показатиме Пауелл на Зниження на 50 Базисних Пунктів?

Пауелл ймовірно сигналізуватиме, що зниження процентних ставок вже `відповідний`, згідно з аналітиками Bloomberg Economics.

Економісти, включно з Анною Вонг, кажуть, що ринок буде зосереджуватися на одному питанні: `Чи Пауелл сигналізуватиме про готовність до зниження на 50 базисних пунктів чи ні?`

`Ми вважаємо, що Пауелл не зачинить двері на зниження на 50 базисних пунктів, але він також не даст конкретного сигналу щодо можливого зниження на 50 базисних пунктів, оскільки політики ще не досягли консенсусу щодо терміновості зниження ставок`, - відповіли економісти на це питання. Інфляція Знизилася!

Коли Пауелл виступав на зустрічі у Джексон-Хол минулого року, ціна Біткоїну становила 26 000 доларів, тоді як інфляція в США становила 3,2%, а процентні ставки складали 5,5%.

Перед цьогорічною зустріччю у Джексон-Хол, ціна Біткоїну коливалася навколо 58 000 доларів, в той час як інфляція в США склала 2,9%, а процентні ставки залишалися на рівні 5,5%. Що Сказав Пауелл Минулого Року?

Пауелл зробив наступну заяву на зустрічі минулого року: Ми готові підвищувати процентні ставки далі, якщо це буде відповідним. Ми маємо намір утримувати процентні ставки на ущемлюючому рівні до тих пір, поки ми не будемо впевнені, що інфляція скоротилася до стійкого рівня 2%. Два місяці хороших даних - це лише початок того, що нам потрібно для побудови довіри до шляху інфляції. Політика є ущемлюючою, але Федеральний резерв не може бути впевненим у тому, на якому рівні нейтральна процентна ставка. Федерал розпізнає, що грошова політика стикається з ризиками з обох боків. Дані про інфляцію стають більш позитивними, але ще довгої дороги. Наша ціль інфляції все ще на рівні два відсотка і так і залишиться.

* Це не інвестиційні поради.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути