Toncoin (TON): Бикова хвиля продовжується?

Toncoin (TON): Бикова хвиля продовжується?

Чи може Toncoin (TON) зберегти свою бикову хвилю?

Ціна Toncoin зросла на 6,34% через оголошення та партнерства. Щоденна активність адрес збільшилася, а великі транзакції свідчать про биковий настрій.

Тонкойн (TON) пережив значний зростання, торгуючи за $6,92, після стрімкого зростання на 6,34% протягом останніх 24 годин та помітного збільшення торгового обсягу на 139% за той же період. За останній тиждень TON показав зростання на 13%, недавно досягнувши 24-денного максимуму на рівні $7,246.

Це зростання ціни відповідає останньому заявленню Binance про додавання Toncoin до своєї платформи Launchpool. Биковий тренд підтримується також стратегічним партнерством The Open Network з Pyth Network, децентралізованим оракулом даних, спрямованим на надання високоякісних даних розробникам на мережі TON.

Подивившись на метрики on-chain, метрика щоденної активності адрес стабільно зростала з середини липня, що свідчить про потенційний стійкий попит та прийняття. І 30-денний показник MVRV (вартість ринку до реалізованої вартості) позитивний, що вказує на можливе продовження операцій з прибутковими активами. Однак зменшення середнього віку монети свідчить про фазу розподілу, і MVRV ще не сигналізує про нову можливість покупки.

Тим часом, аналітики залишаються оптимістичними щодо перспектив Toncoin. За даними IntoTheBlock, збільшення великих трансакцій свідчить про вступ великих гравців на ринок. Фаза накопичення часто передує значним вибухам цін, і з 65,12% адрес TON все ще `в грошах`, багато інвесторів зберігають прибуток. Чи Можуть Інвестори Залишатися Оптимістичними?

У майбутньому Toncoin підтримується 9-денною EMA на рівні $6,611. Якщо биковий настрій продовжиться, монета може піднятися до $7,454 або можливо до $8,00. Щоденний RSI становить 55, що вказує на нейтральну ринкову позицію. Графік Цін на ТОН, Джерело: Sanbase

Навпаки, якщо биковий тренд продовжиться, Toncoin може зробити ретрейсинг до $5,40 або навіть до $4,70. Умови на ринку залишаються нестабільними, і майбутнє Toncoin залишається невизначеним, з обома перспективами бикового та ведмежого тренду на горизонті. Аналітики радять інвесторам залишатися бджолиними та уважно відслідковувати ключові показники для можливих змін.

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути