Grayscale розширює криптопортфель: нові можливості для інвесторів MakerDAO

Grayscale розширює криптопортфель: нові можливості для інвесторів MakerDAO

Grayscale розширює криптопортфель з новим довірчим фондом MakerDAO

Інвестиційна компанія Grayscale запустила Grayscale MakerDAO Trust, що становить розширення своєї набірної програми інвестицій в криптовалюти. Цей фонд надає спрощений доступ до MKR, корисного та управлінського токена MakerDAO.

Такі продукти зручною для інституцій отримати експозицію до крипто без викликів купівлі та зберігання цифрових активів. Grayscale запускає новий продукт при зростаючому попиті на крипто

Визнаний як один з найбільших управлінців цифровою валютою в світі, Grayscale наразі має портфель більше 20 криптовалютних інвестиційних продуктів. Відповідно, фірма має на меті розширити доступ інвесторів до секторів крипто ринку.

Grayscale MakerDAO Trust спеціально призначений для тих, хто зацікавлений у взаємодії з екосистемою MakerDAO. Це децентралізована автономна організація, яка підтримує різноманітний набір фінансових послуг на блокчейн Ethereum, включаючи стейблкоїни та позики під активи реального світу. Значно, структура Grayscale MakerDAO Trust відбиває структуру інших довірчих фондів з одним активом Grayscale, що фокусуються виключно на MKR.

У своєму інтерв`ю з BeInCrypto, Райхане Шариф-Аскарі, керівник продукту і досліджень Grayscale, підкреслила відповідність довіри до зростаючого попиту на ринку.

`Оскільки попит на крипто продовжує зростати, Grayscale зобов`язаний розширювати нашу набір продуктів та надавати інноваційні інвестиційні можливості`, - сказала Шариф-Аскарі BeInCrypto.

Крім того, Шариф-Аскарі вважає, що ця нова довіра дозволить інвесторам використовувати всілякий потенціал росту екосистеми MakerDAO та зменшити залежність від традиційних фінансових систем.

Незважаючи на загальний спад на ринку крипто в цьому році, MKR показав міцну продуктивність. Альткойн зрос на 17% з початку січня 2024 року, демонструючи свою відносну міць порівняно з іншими токенами. Прогноз цін на Maker (MKR) 2023/2025/2030.

Однак інвестори повинні зауважити, що хоча Grayscale має намір мати акції нових продуктів з цитатами на вторинних ринках, такі результати не гарантовані. Попередні досвіди показують, що хоча деякі продукти Grayscale успішно забезпечили торгівлю на вторинних ринках, інші мають проблеми з досягненням своїх інвестиційних цілей.

Крім довірчого фонду MakerDAO, Grayscale нещодавно запустила Grayscale Bittensor Trust та Grayscale Sui Trust. Ці фонди інвестують в токени TAO та SUI, які відповідають за децентралізовану розробку штучного інтелекту Bittensor та технологію масштабованих розумних контрактів Sui.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути