Новий продукт Bee Dashcam від Hivemapper, партнерство REI з Stratos та фінансування Andrena до DAWN

Новий продукт Bee Dashcam від Hivemapper, партнерство REI з Stratos та фінансування Andrena до DAWN

Що нового в DePin? Hivemapper припиняє виробництво HDC Dashcam, REI інтегрується з Stratos, DAWN збирає $18 мільйонів

Децентралізовані мережі фізичної інфраструктури (DePin) перетворюють технологію, дозволяючи реалізацію децентралізованих проєктів у справжній інфраструктурі.

Ось що відбулося останнім часом у секторі DePIN: Hivemapper припинив виробництво HDC Dashcam, мережа REI інтегрувалася із децентралізованими рішеннями зберігання від Stratos, Andrena зібрала $18 мільйонів для розробки децентралізованого протоколу широкосмугового доступу DAWN.

Hivemapper припиняє HDC та зосереджується на Bee Dashcam

Hivemapper вводить на ринок новий флотний продукт, що приводить до значних оновлень для їхньої Bee Dashcam. Цей прогрес змушує Andrena завершити виробництво HDC Dashcam. Клієнти, які заздалегідь замовили HDC, автоматично отримають оновлення до Bee, з можливістю запросити повернення коштів, якщо це бажають.

Бee, яка вже пройшла інтенсивне тестування в Північній Каліфорнії та Піттсбурзі, готується до масового виробництва. Дизайн був оптимізований для вищих обсягів виробництва, з новими партнерами по постачанню готовими прискорити доставку, особливо в Південно-Східній Азії.

Поки Bee готується до виходу на ринок, місія Hivemapper розширювати свою глобальну мережу урбаністичної геолокації продовжується. На даний момент їхня мережа щомісяця захоплює понад 28 мільйонів кілометрів даних. Bee підвищить це завдяки вдосконаленим датчикам та обчислювальній потужності.

Читати далі: Що таке DePIN (Децентралізовані мережі фізичної інфраструктури)?

Користувачі Hivemapper, однак, не задоволені оновленням, бо бояться, що токени, зароблені з мапування, не приносять їм гарного повернення інвестицій найближчим часом. Вони також стурбовані тим, що з запуском тисяч нових камер винагороди скоротяться ще більше.

Мережа REI інтегрується з децентралізованими рішеннями зберігання від Stratos

REI оголосила партнерство з Stratos для покращення своєї блокчейн-структури за допомогою високо продуктивних децентралізованих рішень зберігання. Stratos розробляє платформу наступного покоління для децентралізованого хмарного зберігання, яка поєднує масштабоване зберігання, бази даних та обчислення в одній мережі.

Проект використовує унікальний механізм консенсусу Proof-of-Traffic для винагороди учасникам мережі на основі генерованого ними трафіку. Цей підхід підтримує саморегулюючу мережу, створену для задоволення вимог нової ери децентралізації.

Масштабовані рішення зберігання, надані Stratos, можуть керувати широким спектром застосувань та зростаючих обсягів даних. Їх децентралізована інфраструктура гарантує безпечне та резервне зберігання даних, зменшуючи ризики втрати або несанкціонованого доступу. Крім того, високопродуктивний дизайн Stratos підвищує ефективність децентралізованих додатків та сервісів в межах мережі REI.

Andrena забезпечує $18 млн для розробки децентралізованого протоколу широкосмугового доступу DAWN

Andrena, постачальник бездротового Інтернету, зібрав $18 млн у розширеному раунді серії А, підвищивши загальне фінансування до $38 млн. Dragonfly Capital очолив раунд, взявши участь в CMT Digital, Castle Island Ventures, Wintermute Ventures, 6th Man Ventures і ParaFi.

Andrena використає нові кошти для розробки DAWN, протоколу широкосмугового доступу, який дозволяє користувачам продавати надлишкову ширину смуги Інтернету. DAWN використовує систему децентралізованої фізичної інфраструктури (DePIN), де бездротові базові станції на даху створюють мережу інтернет-меш без покладання на централізованого постачальника.

`Наша мета - перетворити Інтернет з моделі, власника якої є постачальник, у модель, власника якої є споживач. Так само як будинки можуть володіти своїм власним виробництвом електроенергії за допомогою сонячних батарей і продавати надлишок назад до мережі, DAWN має на меті зробити те саме з Інтернетом`, - поділився команда X.

Andrena, яка обслуговує 10 штатів, включаючи Нью-Йорк та Нью-Джерсі, планує перевести своїх існуючих клієнтів на протокол DAWN.

DAWN наразі перебуває на тестовій мережі на блокчейні Solana, і не було оголошено жодного графіка для повної реалізації. При запуску Andrena сподівається охопити понад 3 мільйони господарств, з планами на глобальне розширення у майбутньому.

Хоча DePIN все ще знаходиться на своїх початкових етапах і має деякі недоліки, він дозволяє обмін токенів між синтетичними та реальними активами. Це підтримує традиційну інфраструктуру, забезпечуючи останніметрове покриття в областях, де традиційні моделі не є економічно доцільними.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути