Стаття: Dogecoin (DOGE) зростає на 15%, готується втратити 1 нуль

Стаття: Dogecoin (DOGE) зростає на 15%, готується втратити 1 нуль

Dogecoin (DOGE) стрибає на 15%, готується втратити 1 нуль

Широке цифрове валютне середовище в цей момент переживає значне відновлення, причому Dogecoin (DOGE) перебуває на передньому краї цього руху. Хоча об`єднана капіталізація криптовалют ще не зменшила втрати від учора, оскільки вона все ще знизилася на 5.88%, підйом Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) та інших провідних альткоїнів допоміг зміцнити ралі.

На момент написання, Dogecoin продавався за $0.09829, збільшившись більш ніж на 15% за останні 24 години. Протягом цього періоду DOGE коливався від мінімуму $0.08083 до максимуму $0.1013. Втратити один нуль не надто незвичайно в цифровому валютному середовищі, так само як його повернути.

Після інтенсивних дій великих гравців на ринку Dogecoin та зростання торгового обсягу це відновлення може призвести до того, що мем-монета зможе повернути рівень ціни в $0.1. Сентимент для досягнення цього вже існує, оскільки було обмінено понад $2.11 мільярдів вартості DOGE за ніч, найбільше з усіх цифрових валют.

Постійний момент, який драйвиться виступом Bitcoin, може бути початком чогось надзвичайного для Dogecoin. Поза тим, щоб порушити рубіж ціни в $0.1, Dogecoin має намір підтримати короткострокову мету в $0.15.

Широке екосистема мем-монет добре переноситься цим зусиллям з відновлення. Після інтенсивного продажу за останні 24 години Shiba Inu (SHIB) зараз збільшується на 13.52% до $0.00001352, PEPE піднявся на 15.81% до $0.00000778, а BONK відновився на 13.37% до $0.00001986.

Широке відновлення на ринку не обов`язково означає, що гірше закінчилося для ринку. Однак настрій інвесторів в правильному порядку, і ринок може побудувати на цьому у спробі повернутися до попередніх високих досягнень до поділки Bitcoin у середньостроковому або довгостроковому періоді.

Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути
Незначна корекція ціни Tron (TRX): аналіз та прогноз
Незначна корекція ціни Tron (TRX): аналіз та прогноз
Tron (TRX) встановив рекордну ціну $0,153 та може продовжити зростання. Джастін Сан передбачає Трон на третьому місці за капіталізацією ринку. Прогноз ціни TRX: можливе проривання опору $0,152 та рух до $0,17. RSI вказує на Продаж. 📈🚀
Переглянути
Альтсезон: дурні бики vs розумні ведмеді
Альтсезон: дурні бики vs розумні ведмеді
У криптовалютному світі оголошений альтсезон, дурні бики можуть виграти більше, ніж розумні ведмеді. Мартінес та інші аналітики передбачають зміни в ринку, покращення для альткоїнів та можливий розпад Bitcoin. Інвесторам слід бути обережними та розумними. 🚀🐂🐻💰 #крипто #альтсезон
Переглянути
Прогноз ціни XRP: $27-33 за спрогнозами аналітиків
Прогноз ціни XRP: $27-33 за спрогнозами аналітиків
XRP перспективний, очікується зростання до $27-33 з вибухом ціни за аналізом Елліотта та Фібоначчі. Ймовірна ціль Fib 3 в $33. Можливий рух до $1,780, спираючись на попередній цикл Ефіріуму. 📈🚀
Переглянути