Три рівні підтримки XRP, які варто спостерігати в лютому

Три рівні підтримки XRP, які варто спостерігати в лютому

Ціна XRP зазнала проблем у останні місяці, але інвестори можуть розраховувати на ці три рівні підтримки в лютому.

В останні місяці XRP виступав гірше в порівнянні з іншими провідними криптовалютами. Наприклад, цей актив втратив 18% своєї вартості протягом тримісячного періоду, тоді як інші монети показали позитивний приріст.

Загальна негативна цінова динаміка XRP змусила деяких інвесторів питати про цінність активу. Інші постійно думають, коли відбудеться ревальвація.

Хоча немає гарантованого способу передбачити ціни, графіки надають корисну інформацію щодо рівнів підтримки, які варто спостерігати цього місяця. Стійка підтримка, очевидно, створює основу для відновлення ціни. Три головні рівні підтримки XRP, які варто спостерігати

Після втрати певних рівнів підтримки в минулому місяці перший рівень, на який повинні звернути увагу інвестори XRP, є діапазон від $ 0,47 до $ 0,48. Цей діапазон вже виявився складним для биків подолати, перевірявся в вересні та жовтні 2023 року і зараз, на початку лютого.

XRP, як правило, має великий попит в зазначеній ціновій зоні і, за умови, що вона утримується, немає основи для ринкової паніки. З іншого боку, прорив нижче може призвести до неприємних наслідків і вимагати медвежого тестування підтримки $ 0,43.

Після розпродажу, спричиненого після перемоги Ripple в суді в липні 2023 року, рівень $ 0,43 став непростим для биків. Для прориву нижче цього рівня необхідно прикласти більше зусиль з боку биків. Загалом, при попередній обережності щодо настроїв на ринку криптовалют важко уявити тестування цього нижнього діапазону.

Тим часом, в найбільш вірогідному випадку, коли негативний тренд переважає на ринку XRP і криптовалют, інший критичний рівень підтримки - діапазон $ 0,34.

Цей діапазон востаннє перевірявся в липні 2022 року після метеоричного ралі на криптовалютному ринку попереднього року. Кінець кінцем, цей діапазон позначив дно ринку і буде остаточним місцем для перемоги над биками, якщо речі стануть надзвичайно погані для XRP.

Як відзначено, важко передбачити такі найгірші сценарії для XRP, враховуючи загальний бичий настрій на ринку криптовалют. З наближенням події за підтримкою Bitcoin і історичними ралі XRP після періоду незадоволення, шанси на відвідування нижніх рівнів підтримки залишаються мізерними. В даний час XRP торгується за $ 0,5047, що становить приріст в 1,76% протягом останніх 24 годин.

Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Експерти прогнозують, що XRP може досягти $5 до 2025 року, якщо ціни на BTC зростуть. Інвестори очікують потенційне зростання ціни XRP на 412% - 754%. 🚀
Переглянути
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Учора Celestia запустила Mainnet, що призвело до зростання ціни токена TIA на 21%. Оновлення Lemongrass покращило продуктивність та збільшило інтерес інвесторів. Прогнози для TIA неоднозначні. 🚀📈 #Celestia #TIA #криптовалюта
Переглянути
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
📉 Крипто аналітик Каутс відзначає спад Бикового Ринку на EWI на 55%. Альткоїни підвищуються, але ціна BTC не висока. Щоб відновити биковий ринок, індикатор повинен досягти 45%. 📊 #крипто #аналітика
Переглянути