Аналіз ціни акцій Coinbase перед прибутками: прогнози і тренди

Аналіз ціни акцій Coinbase перед прибутками: прогнози і тренди

Аналіз ціни акцій Coinbase: купувати чи продавати перед прибутками?

Ціна акцій Coinbase (COIN) падає вже сьомий день поспіль і це може погіршитися, коли компанія оприлюднить щоквартальні результати у четвер. Акції відступили до мінімуму $224,35 у середу, більше ніж на 17% нижче від максимальної точки 23 липня. Ціна криптовалют падає.

Ціна акцій Coinbase буде у центрі уваги, так як ціни на криптовалюту падають. Ціна Bitcoin знизилася від максимуму цього тижня у $70 000 до менше $64 000. Ethereum також опустилася нижче $3 200, тоді як загальний ринковий капітал всіх монет впав до $2,29 трлн.

Акції Coinbase мають тісну кореляцію з Bitcoin та іншими альткойнами. Низькі ціни призводять до зниження обсягу та обсягу транзакцій для компаній, таких як Coinbase та Binance.

Недавні дані показують, що обсяги монет, які торгувалися на децентралізованих та централізованих біржах, стрімко зменшувалися. Згідно з DeFi Llama, обсяг торгів на DEX платформах у липні становив понад $161 млрд, більше, ніж у червні - $157 млрд.

Цей обсяг піднявся до понад $266 млрд у березні, коли Bitcoin піднявся до рекордного рівня. Імовірно, обсяг на централізованих біржах (CEX) також зменшився.

Наступним важливим каталізатором для ціни акцій Coinbase будуть її фінансові результати, заплановані на четвер.

Ці цифри будуть важливі з двох головних причин. По-перше, це будуть перші повні квартальні результати після схвалення біткоін-ETF. В другому кварталі ці ETF продовжили додавати активи, при цьому iShares Bitcoin Trust (IBIT) має їх найбільше.

Компанія Coinbase стала важливим гравцем в сегменті ETF, оскільки вона є головним кастодіаном компаній, таких як Blackrock та Grayscale. Таким чином, компанія побачила притоки вартості більше ніж на $15 млрд цього року. Ці результати нададуть більше інформації про те, як ведеться бізнес.

У першому кварталі компанія побачила зростання обсягу під опікою на 69% до $171 млрд, в той час як кастодіанські винагороди стрімко зросли до $32 млн. ETF також призвели до більшого доходу від Prime Finance протягом кварталу.

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути