Аналіз SOL/USDT: рост Solana очікується

Аналіз SOL/USDT: рост Solana очікується

Аналіз технічних даних SOL/USDT: графічний аналіз Solana вказує на подальший рост

Стратегія торгівлі SOL/USDT:

  • Купити/продати актив: Купити SOL/USDT
  • Ціна входу: 95.50
  • Стоп-лосс: 89.96
  • Левередж: 1x
  • Перший рівень прибутку: 102.0
  • Другий рівень прибутку: 107.0
  • Третій рівень прибутку: 116.70
  • Інтервал часу: 1-2 тижні
  • Максимальний прибуток: 22%
  • Максимальний збиток: 5%

Графік SOL/USDT та технічний аналіз

Solana відновлюється після останнього спаду і закрився вище попереднього максимуму 102.60. Ціна очікується продовжити рост, оскільки ринкова структура стає биковою.

Наразі ціна робить корекцію і, ймовірно, зробить ретрейсмент до рівня підтримки 95.50 перед створенням нових максимумів. Ціна закрилася вище зони опори 106.60, що є позитивним сигналом для майбутнього бикового ралі.

Я розглядаю рівень підтримки 95.50 для входу в довгі позиції, оскільки цей рівень приблизно знаходиться на 0.50 ключовому ретрейсменті Фібоначчі. Крім того, на тому ж рівні є биковий блок та розташування.

Фундаментальний аналіз Solana

З фундаментального погляду, Федеральний резерв США сьогодні оголосить рішення щодо процентної ставки, що може суттєво вплинути на загальний криптовалютний ринок.

Якщо ставки знизяться, то ціна SOL/USDT ймовірно розростеться, а якщо ставки залишаться без змін, то вона може впасти і слідувати за платформою руху ціни.

Висновок щодо торгівельної ідеї Solana до Tether

SOL/USDT, ймовірно, продовжить буліш ралі, оскільки ринкова структура стає биковою. Ціна Solana, найімовірніше, досягне зони подання 116.70 протягом наступних днів. Для забезпечення прибутку вздовж шляху було додано декілька рівнів прибутку. Співвідношення ризик-прибуток у цій угоді становить 1:3.8. Ціни входу та стоп-лоссу були встановлені на безпечних рівнях з найменшою ймовірністю першостігання. Удачі!

The post SOL/USDT technical analysis: Solana chart analysis points to a continued rally appeared first on Invezz

XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple
XRP: Потенціал до $1 від FedNow та Ripple
XRP може досягти $1 завдяки проекту FedNow, який швидко трансформує платежі, заявляє Ripple. Технічний аналіз показує потенційне зростання ціни з підтримкою на рівні $0,58. Криптоаналітики прогнозують ріст до $1 згідно з теорією Єлліотта та ретрейсментом Fib. Новини від Ripple та інші катализатори можуть допомогти XRP досягнути поставленої цілі в $1. 🚀📈💰
Переглянути
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
Ціни криптовалют, 20 вересня: BTC $64K, TAO & WIF ліди зростання
📈 Bitcoin досягає $64K! TAO & WIF серед лідерів зростання. Оптимізм на ринку, BTC, ETH, SOL у зеленому. XRP відступив.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Прогноз ціни XRP на 2025 рік: експертні прогнози до $5
Експерти прогнозують, що XRP може досягти $5 до 2025 року, якщо ціни на BTC зростуть. Інвестори очікують потенційне зростання ціни XRP на 412% - 754%. 🚀
Переглянути
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Нове оновлення Celestia підвищило ціну токена TIA на 21%
Учора Celestia запустила Mainnet, що призвело до зростання ціни токена TIA на 21%. Оновлення Lemongrass покращило продуктивність та збільшило інтерес інвесторів. Прогнози для TIA неоднозначні. 🚀📈 #Celestia #TIA #криптовалюта
Переглянути