Тренд: XRP готується до рекордного зростання 33,448%

Тренд: XRP готується до рекордного зростання 33,448%

XRP Bollinger BandWidth Hits Historic Low, Predicting a 33,448% Rally: Here is New Price Prediction

XRP перебуває на межі потенційного вибухового руху, оскільки його індикатори Bollinger BandWidth та Aroon показують історично точні бикові сигнали.

XRP зіткнувся з перешкодою для свого останнього підйому, але аналіз минулих ринкових тенденцій свідчить про те, що останній ралі може бути передвісником ще вибуховішого. Ця прогноз базується на спостереженнях за 2017-2018 та 2020-2021, де схожі установки в індикаторах Bollinger BandWidth та Aroon призвели до масштабних ралі.

  • Визначення біржових даних XRP

Необхідно зазначити, що у лютому 2017 року Bollinger BandWidth (BBW) XRP, який вимірює ринкову волатильність, впав до низького показника 73,40. Тимчасово індикатор Aroon Up, що відстежує силу вгороціх тенденцій, впав до 71,43%, тоді як Aroon Down, що вказує на низхідні тенденції, зросла до 92,86%.

Ця комбінація підказувала потенційне дно для того циклу, коли XRP впав до $0,005, тенденція, яка відбулася в умовах недосягнення XRP. Неймовірно, наступним був небачений ралі, з XRP, що виросло на 66 100% від $0,005 до $3,31 в січні 2018 року.

XRP Bollinger BandWidth and Aroon

Цікаво, що цей сценарій повторився в кінці 2020 року. У жовтні того року BBW впав до 100,42. Також XRP Aroon Up знизився до 42,86%, тоді як Aroon Down зросла до 50%. Ці показники знову вказували на ринок, готовий до значного руху. Квітні 2021 року XRP піднялось на 795% від найнижчої ціни до піку в $1,96.

XRP Records Similar Setup

Зараз XRP демонструє подібну технічну установку цього місяця. Bollinger BandWidth впав до 65,69, найнижчого в своїй історії. Цей надзвичайно низький BBW вказує на період дуже низької волатильності, що typічно є передвісником різкого цінового руху.

Тимчасово індикатор Aroon Up стрімко впав до 14,29%, тоді як Aroon Down досягнув 100%. Це спостережене відхилення між двома індикаторами Aroon знову вказує на ринок, який допускає появу нової масштабної вгору клиночної тенденції.

  • Тренди, які підтримують прогноз

Ці показники в поєднанні підказують на те, що XRP знаходиться на порозі нового масштабного ралі. Історичні дані свідчать про те, що після таких установок XRP бачив надзвичайні прибутки. Цікаво, що, як і в попередніх циклах, XRP впав нижче $0,4 до недавнього максимуму в $0,3824 в цьому місяці.

Оцінка середнього ралі попередніх циклів дозволяє припустити 33 448% вибух. Якщо XRP дотримуватиметься цієї моделі, він може піднятися з недавнього максимуму в $0,3824 до вражаючого $128,29.

  • Тенденції, що підтримують прогноз

У звітному часі XRP торгується за $0,5678, показуючи зростання на 19,46% в липні. Цей останній ріст може бути початком передбачуваної вгородальної тенденції. Поточне розташування індикаторів ідеально синхронізується зі структурою, що передувала минулим ралі.

Більше того, стисненість Bollinger Bands на щомісячному графіку підсилить цей аналіз. Тісні банди вказують на низьку волатильність і часто передують значним ціновим рухам. Тим часом дані Santiment підтверджують, що XRP спостерігає тенденцію до накопичення серед адрес `акул` та `китів`. Цей тренд може підтримати ціновий вибух.

Цікаво, що дані вказують на те, що адреси, що мають від 100 000 до 10 мільйонів XRP, закупили 130 мільйонів XRP з червня. Крім того, гаманці, де володіють хоча б 1 мільярдом XRP, зібрали цілих 1,15 мільярда XRP в цей період.

XRP вибивається з чаші та ручки, очікуються бикові рухи до $0.70
XRP вибивається з чаші та ручки, очікуються бикові рухи до $0.70
XRP зазнає бикового настрою після виходу з формації чаші та ручки на графіку. Трейдери очікують рух вгору до $0.60 та $0.70. Цей прорив може вказувати на початок нового бикового тренду 😊📈.
Переглянути
Стабільний ріст ціни Pendle: що далі?
Стабільний ріст ціни Pendle: що далі?
Стабільний ріст ціни Pendle до $4,42, з обсягом торгів $654,85 млн, може заохотити інвесторів. Ринок позитивно налаштований, але потрібно враховувати волатильність та можливі ризики. Інтеграція з Біткоїном може допомогти досягненню цілі $10, але необхідно уважно спостерігати за ринковими умовами. 📈🚀🤔🔥
Переглянути
Назва статті: Можливість досягнення Cardano ціни в 100 доларів
Назва статті: Можливість досягнення Cardano ціни в 100 доларів
Cardano, можливо, досягне 100 доларів, але потрібен масштабний розвиток. ADA вплинув ринковий крах, але має потенціал. Смарт-контракти сприяють зростанню. Перспективи Cardano неоднозначні, але досягнення 100 доларів у найближчі роки малоймовірно. 🚀
Переглянути
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути