Ithaka Finance збирає $2,5 млн на створення протоколу для on-chain options.

Ithaka Finance збирає $2,5 млн на створення протоколу для on-chain options.

Ithaka Finance оголошує про збір коштів у розмірі $2,5 мільйона на групу передразівлянь для свого нового протоколу на on-chain options. Мета цього некустодіального, компонованого протоколу - побудова багатоканальної необмеженої інфраструктури, що дозволяє оптимальну спільну розподіл ризику в часі та перспективах подій. Протокол буде офіційно оголошено 31 січня 2024 року, за останніми відомостями, поділеними зі Finbold.

Фінансування у розмірі $2,5 мільйона включає в себе багато відомих імен, зокрема, Камберленд і Wintermute Ventures. До них також приєдналися ангельські інвестори Ендрю Кіс з DARMA Capital, Стан Мірошнік з TenSquared Capital та Георгіос Влахос з Axelar, а також Room40 Ventures та Ghaf Capital Partners.

Коментуючи цей етап фінансування, Камберленд акцентував на експертизі команди Ithaka, тоді як Wintermute висловив свої великі надії щодо протоколу компанії:

Платформа Ithaka з options руйнує складні фінансові контракти на компоновані елементи, що ускладнюють ризики і призводять до прозорого досвіду торгівлі для користувачів, і це досягається завдяки алгоритму збільшення ліквідності. Ми вважаємо, що візія команди є по-справжньому інноваційним підходом до побудови ринків options для будь-якого активу, і ми раді бути частиною цієї подорожі. Що саме робить Ithaka?

Оголошений 31 січня етап фінансування передразівлянь підтримує ціль Ithaka побудувати некустодыальний ризиковий примітив, спрямований на допомогу міграції мільярдів обсягу options на on-chain і створення ефективного рішення для потенційного попиту на трільйони options і структурованих выплат.

За інформацією, поділеною з Finbold, обсяги on-chain options відстають від фіксованих і постійних, а криптовалютні опціони показують низький показник в порівнянні з усіма іншими активами.

За допомогою свого протоколу Ithaka сподівається підняти цей низький рівень, вирішивши такі проблеми, як фрагментація на різних блокчейнах та низька ліквідність відсутності інноваційних механізмів по розподілу ризику.

З цією метою, команда працює над створенням бездозволенної районірації серед крос-чейна ліквідності та створення ефективного взаєморозподілу ризику. Протокол працює на базі алгоритмічної системи прозорої ринкової підтримки, орієнтованої на аукціони та опір MEV.

Дімітріос Кавватас, керівник команди Ithaka та колишній партнер Goldman Sachs (NYSE: GS), також висловив свою вдячність інвесторам у передразівлянного етапу:

Ми щиро вдячні нашим інвесторам за підтримку та з нетерпінням очікуємо революції в сфері торгівлі цифровими активами з опціонами за допомогою їхньої підтримки та партнерства.

Користувачі вже можуть перевірити протокол на тестовій мережі, одночасно беручи участь в програмі `Ithaca Points Program`.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути