Аналіз ціни Shiba Inu, RSI, відкритий інтерес та активність китів

Аналіз ціни Shiba Inu, RSI, відкритий інтерес та активність китів

Аналіз ціни SHIB, RSI, відкритий інтерес, активність китів і ставка фінансування – 17 липня | Джерело: Santiment

Shiba Inu (SHIB) показав вражаючий відновлення протягом останнього тижня, але трейдери очікують, що йому снова загрожує зниження ціни.

Ціна SHIB піднялася на 2% за останні 24 години і торгується на рівні $0.0000194 на момент написання. Актив короткочасно досяг високої за останній місяць ціни в $0.00002 16 липня і зазнав корекції до $0.0000187 кілька годин пізніше.

Більше того, ринкова капіталізація Shiba Inu становить $11,4 мільярда, роблячи його 12-м за розміром криптовалютним активом та другим за розміром мем-койном на ринку. Проте щоденний обсяг торгів зменшився на 27% за останні 24 години і наразі становить близько $500 мільйонів.

Згідно з даними, наданими компанією Santiment, кількість транзакцій китів, які складають принаймні $100,000 SHIB, збільшилася на 121% за останні 24 години — з 81 до 179 унікальних транзакцій щоденно.

Зниження обсягу торгів Shiba Inu зі збільшенням активності китів свідчить про те, що мем-койн може зіткнутися з високою волатильністю ціни через великі переміщення китів та потенційну маніпуляцію ціною.

Дані платформи для ринкового аналізу показують, що загальний відкритий інтерес SHIB знизився із $59,6 мільйона до $57,1 мільйона за останню добу. За інформацією Santiment, загальна сума ставок, загальзованих Shiba Inu, опустилася нижче нульової межі — зараз складає -0.003%.

На даний момент, кількість тримачів коротких позицій переважає трейдерів, які очікують падіння ціни.

Вгору на більше ніж 5% може призвести до приблизно $2,5 мільйонів ліквідацій для Shiba Inu.

Наразі індекс відносної сили SHIB (RSI) за даними від Santiment перебуває на рівні 61. Індикатор показує, що мем-койн трохи перекуплений на момент повідомлення. RSI в 50 або нижче може потенційно привести SHIB назад у бикову зону.

Стаття: Ціна LDO: прогноз на майбутнє
Стаття: Ціна LDO: прогноз на майбутнє
LDO ціна прорвалася, очікується вибух до $2 від GhostBTC. Технічний аналіз показує бичу дивергенцію RSI та MACD, прорив падаючого клина. Навіть $1 може стати опорою. 🚀📈
Переглянути
Топ-перформери: Bitcoin застоюється на рівні $63K
Топ-перформери: Bitcoin застоюється на рівні $63K
Bitcoin (BTC) стабільний на $63K. Найбільші переможці: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Альткоїни також ростуть: Ethereum (+7%), SOL (+7%), BNB (+5.5%), SHIB (+6%), AVAX (+10%). Ринок зросла на $100 млрд до $2.3 трлн. 🚀
Переглянути
Криптовалютний ринок готовий до нового взводу - Кріс Бурнайс
Криптовалютний ринок готовий до нового взводу - Кріс Бурнайс
Криптоексперт Бурнайс підтверджує готовність ринку до нового росту. Технічні умови сприятливі, інфраструктура зростає. BTC торгується на рівні $63,217. 🚀 #крипто #Bitcoin
Переглянути
Швидкість випалювання Shiba Inu стрімко зростає на 5,975%
Швидкість випалювання Shiba Inu стрімко зростає на 5,975%
🚀 Shiba Inu швидко піднімається, швидкість випалювання збільшилася на 5,975%. $SHIB показує зростання на ринку криптовалют. Цікаві оновлення й прогнози. 🐕💸📈
Переглянути