Огляд ринку: BTC, ETH, PEPE, WIF, MANTRA

Огляд ринку: BTC, ETH, PEPE, WIF, MANTRA

Щоденний огляд ринку: BTC, ETH, PEPE, WIF, MANTRA

Бики все ще контролюють сьогоднішню сесію, що можна побачити по зростанню загального ринкового капіталу. Загальна капіталізація становила $2.34T на момент публікації, що відображає зростання на 1.92% за останні 24 години, тоді як торговий обсяг також зріс на 47.17% за той самий період і становив $86.4B на момент публікації.

Огляд цін на Bitcoin

Bitcoin $BTC серед приросту в сесії сьогодні, як це можна побачити з рухів цін. Глибинний аналіз графіка показує, як ціни Bitcoin рухаються в напрямку верхньої полоси Болінджера, що свідчить про бичачу тенденцію з можливими умовами перекупленості.

З іншого боку, RSI становить близько 68.11, наближаючись до рівня перекупленості в 70. Це свідчить про те, що ціна може скоро відчути відступ. На момент публікації Bitcoin торгувався по ціні $63,085, що відображає зростання на 0.16% за останні 24 години.

Огляд цін на Ethereum

Ethereum (ETH) також зростав сьогодні, як це можна побачити з руху цін. Глибинний аналіз показує, що графік показує декілька рухомих середніх (імовірно 13, 21, 34, 55), які показують бичу агрегацію, з коротшими періодами вище від більш довгих періодів.

З іншого боку, RSI становить близько 69.52, дуже близько до порогового значення перекупленості в 70. Це сигналізує потенціал для корекції або консолідації цін. Ethereum торгувався за $3,396 на момент публікації, відображаючи зростання на 1.09% за останні 24 години.

Огляд цін на Pepe

Pepe $PEPE є ще одним приростом в сесії сьогодні, як це можна побачити з руху цін. При поглибленому аналізі індикатор Supertrend показує недавній бичачий сигнал, причому ціни рухаються вгору від лінії Supertrend.

З іншого боку, RSI становить 71.42, що свідчить про перекупленисть. Це може призвести до короткострокової корекції ціни. Pepe торгувався за $0.00001174 на момент публікації, відображаючи зростання на 20.93% за останні 24 години.

Огляд цін на Dogwifhat

Dogwifhat $WIF також є серед приросту в сесії сьогодні. Ціна Dogwifhat зараз вище хмари Ішімоку, бичачий сигнал. Відстаючий період також має вигідну позицію.

З іншого боку, ADX становить 38.22, що свідчить про сильну тенденцію. На момент публікації Dogwifhat торгувався за $2.16, відображаючи зростання на 19.29% за останні 24 години.

Огляд цін на MANTRA

Як показують цінові рухи, Mantra $OM є ще одним лідером серед приросту в сесії сьогодні. Глибинний аналіз показує, що ціна на MANTRA слідує вгорний відхилення, що вказує на бичачий канал.

З іншого боку, Woodies CCI становить 109.1177, що виявляється далеко вище за 100, що свідчить про сильний бичачий рух. На момент публікації MANTRA торгувався за $1.28, відображаючи зростання на 19.75% за останні 24 години.

Solana: очікування вибуху до $150 #криптовалюта #SOL
Solana: очікування вибуху до $150 #криптовалюта #SOL
Solana зросла на 10% після зниження ставки Федеральної резервної системи. Аналітики очікують ще більшого росту. SOL досягла $151 і технічні показники вказують на можливий вибух до $150. Ринковий настрій оптимістичний, а волатильність становить 6,60%. Час для інвесторів приєднатися до руху. 🚀📈 #Solana
Переглянути
Стаття: Ціна LDO: прогноз на майбутнє
Стаття: Ціна LDO: прогноз на майбутнє
LDO ціна прорвалася, очікується вибух до $2 від GhostBTC. Технічний аналіз показує бичу дивергенцію RSI та MACD, прорив падаючого клина. Навіть $1 може стати опорою. 🚀📈
Переглянути
Топ-перформери: Bitcoin застоюється на рівні $63K
Топ-перформери: Bitcoin застоюється на рівні $63K
Bitcoin (BTC) стабільний на $63K. Найбільші переможці: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Альткоїни також ростуть: Ethereum (+7%), SOL (+7%), BNB (+5.5%), SHIB (+6%), AVAX (+10%). Ринок зросла на $100 млрд до $2.3 трлн. 🚀
Переглянути
Криптовалютний ринок готовий до нового взводу - Кріс Бурнайс
Криптовалютний ринок готовий до нового взводу - Кріс Бурнайс
Криптоексперт Бурнайс підтверджує готовність ринку до нового росту. Технічні умови сприятливі, інфраструктура зростає. BTC торгується на рівні $63,217. 🚀 #крипто #Bitcoin
Переглянути