40 Альткоїнів, які перетворять $1,000 на $1M: Експерт

40 Альткоїнів, які перетворять $1,000 на $1M: Експерт

40 Altcoins That Can Transform $1,000 to $1M: Експерт

Ветеран трейдер Altcoin Moe виділяє 40 криптовалют, які можуть перетворити інвесторів у мільйонерів з невеликим вкладенням у $1,000.

Останній хвиль реліфного ралі поширеним крипторинком продовжує відновлювати надії інвесторів на негайний початок Сезону Альткоїнів.

Для контексту, Сезон Альткоїнів - це період, коли ціни на альтернативні криптовалюти (криптоактиви, виключаючи Bitcoin) значно зростають.

У підготовці до Сезону Альткоїнів цього циклу Altcoin Moe, ветеран трейдер з декадним досвідом, виділив 40 криптовалют, здатних перетворити інвесторів у мільйонерів з початковим вкладенням у $1,000.

Тут список `драгоцінних` криптовалют, які варто дослідити перед початком сезону альткоїнів:

  • $XRP
  • $DIONE
  • $GPU

Цікаво, що ветеран трейдер вказав сектори кожного активу, їх поточну капіталізацію та потенційне збільшення ціни цільового вказання. Категорії включають блокчейни рівня 1, мемкоїни, ігрові, приватність та штучний інтелект (ШІ). Цікаво, що Moe очікує, що токен здатний зрости від 3 до 900 разів.

Топ 3 активи в списку

  1. XRP
  2. Dione Protocol (DIONE)
  3. Node AI (GPU)

Інші токени з великим потенціалом зростання

Токени, розташовані в інтервалі від 11 до 20, включають Houdini Swap (LOCK), HashAI (HASHAI), WolfCoin (WOLF), ClearPool (CPOOL), TriasLab (TRIAS), Banana (BANANA), PeiPei (PEIPEI), PaLM AI (PALM), Mog Coin (MOG), та Destra Network (DSYNC).

Додатково, токени, розташовані в інтервалі від 21 до 30 включають Pepe (PEPE), Brett (BRETT), PAAL AI (PAAL), ANyONe Protocol (ANYONE), RocketX Exchange (RVF), Non-Playable Coin (NPC), HELLO (HELLO), Optimism (OP), Verasity (VRA), та LCX (LCX).

Останні 10 токенів у списку - Arbitrum (ARB), CSWAP (CSWAP), Popcat (POPCAT), Injective (INJ), Arcblock (ABT), Seedify.fund (SFUND), Root Network (ROOT), Dogwifhat (WIF), Ponke (PONKE), та Water Coin (WATER).

Хоча інвестування в криптовалюти може потенційно перетворити звичайних заробітчан вночі у мільйонерів, надзвичайно важливо провести кваліфікований аналіз перед тим, як вкладати кошти у будь-який з цих активів.

Moe також висловив подібну думку, закликаючи інвесторів ретельно дослідити 40 цифрових активів перед очікуваним початком сезону альткоїнів.

Сага ціни Dogecoin: нові перепони для мем-криптовалюти
Сага ціни Dogecoin: нові перепони для мем-криптовалюти
Dogecoin ціною утворив биковський клин. Спробував вибратися, але це не вдалося. Чекаємо на подальший рух. 📈📉 #DOGE #криптоновини
Переглянути
Solana: очікування вибуху до $150 #криптовалюта #SOL
Solana: очікування вибуху до $150 #криптовалюта #SOL
Solana зросла на 10% після зниження ставки Федеральної резервної системи. Аналітики очікують ще більшого росту. SOL досягла $151 і технічні показники вказують на можливий вибух до $150. Ринковий настрій оптимістичний, а волатильність становить 6,60%. Час для інвесторів приєднатися до руху. 🚀📈 #Solana
Переглянути
Стаття: Ціна LDO: прогноз на майбутнє
Стаття: Ціна LDO: прогноз на майбутнє
LDO ціна прорвалася, очікується вибух до $2 від GhostBTC. Технічний аналіз показує бичу дивергенцію RSI та MACD, прорив падаючого клина. Навіть $1 може стати опорою. 🚀📈
Переглянути
Топ-перформери: Bitcoin застоюється на рівні $63K
Топ-перформери: Bitcoin застоюється на рівні $63K
Bitcoin (BTC) стабільний на $63K. Найбільші переможці: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Альткоїни також ростуть: Ethereum (+7%), SOL (+7%), BNB (+5.5%), SHIB (+6%), AVAX (+10%). Ринок зросла на $100 млрд до $2.3 трлн. 🚀
Переглянути