Токен SHIB та Shiba Shootout: Прогнози Цінових Тенденцій

Токен SHIB та Shiba Shootout: Прогнози Цінових Тенденцій

Як Дані Про Інфляцію Можуть Вплинути На Shiba Inu (SHIB) та Інші Мем-Коіни

Крипторинок росте, під підтримку даних про інфляцію з США.

Дані Індексу споживчих цін (CPI) склали 3%, що менше за попередній місяць та передбачені 3,1%.

Цей несподіваний економічний поштовх внесе відроджену оптимізм на ринок, спонукаючи позитивні передбачення для різних криптовалют, особливо Shiba Inu (SHIB) та Shiba Shootout. SHIB для Підйому до $0.0003

Серед цих сміливих передбачень Forbes вразив крипто-світ, передбачаючи, що токен SHIB Shiba Inu може стрімко зрости до $0.0003. Ця захоплююча прогноз, яка була опублікована в останньому звіті в понеділок, вказує на великий потенціалний дохід великий відсоток для інвесторів від його поточної ціни.

Хоча прогнози Forbes оптимістичні, інші експерти галузі залишаються більш обережними. Багато передбачають більш консервативний діапазон торгів для SHIB, оцінюючи, що він коливатиметься між $0.0001 та $0.0003 до 2024-2025 років.

Utkarsh Tiwari, Головний стратег KoinBX, пропонує більш помірний прогноз, вказуючи, що SHIB може повернутися до $0.0000298-$0.0000396 незабаром. Однак він попереджає, що волатильність ринків може стримати ці прирости.

Тіварі подальше вказує на ключовий рівень на $0.00003682. За його словами, якщо SHIB перевищить цей рівень та збереже пульс, він може досягти вражаючий $0.00006697 до кінця 2024 року. Зворотне повернення цінових тенденцій може призвести до падіння до $0.000010.

На момент написання, вартість токена SHIB торгується на рівні $0.00001591, позначаючи зниження на 4,45% за останні 24 години. Тим часом, його торговий обсяг розповідає зовсім іншу історію, зростаючи на 24.86% до $238.65 мільйонів. Shiba Shootout Готовий до Повернення в 1659%

Shiba Inu може не бути єдиним токеном, який готується до вражаючих приростів. Популярний презентер YouTube ClayBro підкреслив Shiba Shootout, передбачаючи значне зростання в 1659%, конкуруючи з вражаючими приростами SHIB.

Інфлюенсер відзначає потенціал токена, вказуючи на його помітні винагороди за стейкінг та величезний потенціал для розширення ринкової капіталізації, що вказує на значне подальше зростання цін. Він вказує, що мем-коіни, випущені до 2021 року, бачили великі стрибки під час бичиних ринків.

Отже, він передбачає, що Shiba Shootout може підкорити цей шлях, потенційно вистрибнувши до $0,10, $0,50 або навіть $1 під час очікуваного бичиного ринку 2025 року. На момент останнього оновлення Shiba Shootout торгується за $0.0195.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазнані в результаті використання вмісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачів радять проявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Радісна новина для інвесторів Solana: смертельний крест уникнуто
Радісна новина для інвесторів Solana: смертельний крест уникнуто
Солана уникнула смертельного креста, ціна може відновити ріст до $160 з опорами на $145 та $180. Інвестори мають надію на підйом 😊📈.
Переглянути
Прогноз ціни XRP на 1 жовтня 2024: штучний інтелект зробив прогнозуючу оцінку
Прогноз ціни XRP на 1 жовтня 2024: штучний інтелект зробив прогнозуючу оцінку
Штучний інтелект передбачає зростання ціни XRP до $0.66 до 2024 року, незважаючи на внутрішні та регулятивні проблеми. Технічний аналіз, аналітики та динаміка тримають токен на високому рівні. 📈🤖 #XRP #крипто #аналіз
Переглянути
Сага ціни Dogecoin: нові перепони для мем-криптовалюти
Сага ціни Dogecoin: нові перепони для мем-криптовалюти
Dogecoin ціною утворив биковський клин. Спробував вибратися, але це не вдалося. Чекаємо на подальший рух. 📈📉 #DOGE #криптоновини
Переглянути
Solana: очікування вибуху до $150 #криптовалюта #SOL
Solana: очікування вибуху до $150 #криптовалюта #SOL
Solana зросла на 10% після зниження ставки Федеральної резервної системи. Аналітики очікують ще більшого росту. SOL досягла $151 і технічні показники вказують на можливий вибух до $150. Ринковий настрій оптимістичний, а волатильність становить 6,60%. Час для інвесторів приєднатися до руху. 🚀📈 #Solana
Переглянути