Прогноз на зростання акцій Coinbase до $1,700

Прогноз на зростання акцій Coinbase до $1,700

Coinbase stock to $1,700? Цей криптовалютний інвестор так вважає

Криптовалютний інвестор Уілл Клементе прогнозує, що акції Coinbase можуть бути оцінені в $400 мільярдів, що означає зростання у сім разів від поточних рівнів.

Coinbase є однією з найбільших централізованих криптовалютних бірж наряду з учасниками ринку, такими як Binance, Bybit та Kraken.

Незважаючи на те, що акції Coinbase (COIN) записали позитивний тренд з початку січня 2023 року, акції компанії наразі торгуються на рівні більше ніж на 30% нижче, ніж торгувалися після ініціальної публічної пропозиції. Наразі COIN торгується приблизно на рівні $222, і Клементе вважає, що ці акції можуть зрости до $1,700 до кінця криптовалютного циклу.

Моя цільова ціна для Coinbase на цьому циклі - $400 мільярдів ринкової капіталізації або приблизно $1,700 за акцію, хоча, ймовірно, я вийду зі своїх позицій до цього часу через розпад тети. Одного дня COIN швидше за все стане вартістю трильйон доларів, якщо вони продовжать виконувати свою стратегію на мою думку. — Уілл (@WClementeIII) 5 липня 2024 року

Можливо, вам також сподобається: Що ми дізналися зі звіту Coinbase про стан криптовалюти? Що може підтримати ціну акцій Coinbase?

За словами Клементе, можливість стрімкого зростання цін акцій COIN залежить від різкого зсуву в регулюванні в США. `Без цього $750-$1,000, схоже, є більш реальним,` - сказав Клементе, хоча засновник Reflective Research наполягає на тому, що зміни відбудуться на Капітолії.

Якби такий результат стався, Coinbase був би стратегічно розташованою як провідна криптовалютна біржа Америки. Це підтримується також патронатом уряду, оскільки уряд США використовує цю платформу як свій переважний сервіс для обслуговування цифрових активів.

Компанія також може похвалитися масштабуванням на базі Ethereum під назвою Base і є першою публічною компанією, що працює на її блокчейні. Беручи до уваги тісні зв`язки між Base, Coinbase Wallet та токеном USDC від Circle з можливими стратегіями щодо стейблкоїнов в перспективі, фірма може виявитися у центрі всесвітньої адопції криптовалют.

Що може остаточно визначити коливання в один або інший бік стосується того, хто займе Білий дім на початку 2025 року, чи це Демократ, як сидячий Президент Джо Байден, чия адміністрація вибрала обережний підхід до криптовалюти, або провідний республіканець Дональд Трамп, який назвав себе прокриптовий кандидат.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути