Аналіз тижневих коливань криптовалютного ринку: переможці та програвці

Аналіз тижневих коливань криптовалютного ринку: переможці та програвці

На понеділок, 1 липня 2024 року загальна криптовалютна економіка зросла на 2,31%, досягнувши загальної вартості у розмірі 2,31 трільйона доларів. Біткоін зрос на 2,8% на цьому тижні, а ефір збільшився на 4,8%, в той час як кілька цифрових активів показали двоцифрові прирости. Лідером за виконанням за останні сім днів був мог-койн (MOG), який збільшився на 82,1% відносно долара США.

Ринок показав покращення наприкінці тижня, багато криптоактивів демонстрували сильні ринкові показники. Близько 22 цифрових активів зафіксували двоцифрові прирости, причому мог-койн (MOG) лідирував із показником в 82,1%.

ENS також зросла на 11,3% відносно зеленого бакса за останній день. Токен ethereum name service (ENS) побачив зростання на 42,1%. Мем-койн dogwifhat (WIF) збільшився на 38,4%, а мережа akash network (AKT) підскочила на 28,5%.

Layerzero (ZRO) стрімко зросла на 27,9%, а мем-койн bonk (BONK) вдалось збільшити на 23,7%. Aave (AAVE) підскочила на 23,5%, а brett (BRETT) побачив зростання на 22,5% протягом минулого тижня.

Щодо глобального торгового обсягу, за винятком BTC, ETH та стейблкоїнів, solana (SOL) очолює топ-обсягу тижня, за яким йдуть binance coin (BNB). XRP займає третє місце за обсягом, за якими йдуть PEPE та WIF.

Найбільшим програвцем тижня став pendle (PENDLE), втративши 10,3%, за яким слідує токен lido dao (LDO), який втратив 9%. Celestia (TIA) втратила 7,1%, а ethena`s ENA скоротилась на 5,7% на цьому тижні.

Інші помітні спади включають SUI, RON, FET, SEI та GNO. Поки криптовалютний ринок показує ознаки відновлення, інвестори уважно відстежують показники різних цифрових активів.

Як ви вважаєте про найбільших переможців і програвців у криптовалютному ринку цього тижня? Поділіться своїми думками щодо цієї теми у розділі коментарів нижче.

Ціновий вибух Pendle: аналіз та прогноз
Ціновий вибух Pendle: аналіз та прогноз
Pendle зріс на 27%, трейдери по деривативам підтримують ринок. Є шанс на 40% зростання в вересні. Ціна має подолати $5 як опір. Обсяг та технічні показники підтверджують позитивну тенденцію. 🚀📈
Переглянути
Аваланче (AVAX) може зрости на 50% - аналіз ринку
Аваланче (AVAX) може зрости на 50% - аналіз ринку
AVAX може зрости на 50% при прориві рівня $28 - аналітики. Прогнозують агресивне зростання ціни токена до 50% при прориві ключової зони опори. Технічний аналіз показує позитивну динаміку та можливість подальших приростів. Стрибок на $41.30 відображатиме 50% зростання.📈🔮
Переглянути
Темна сторона CZ: аналіз його ролі в криптовалютній індустрії
Темна сторона CZ: аналіз його ролі в криптовалютній індустрії
Огляд: Чанпен Жао у центрі суперечок. Кі Йонг Ю підтримує ЧС, наголошує його важливість для розвитку криптоіндустрії. Критика у напрямку ЧС за етичні проблеми, але підтримка захищає його. Binance не використовував кошти клієнтів. Відносини ЧС з критикою та подяками за розвиток криптоіндустрії. 👍🚀
Переглянути
Ціна росте на 20%: Аналіз ринку AKT
Ціна росте на 20%: Аналіз ринку AKT
🚀 AKT ціна зросла на 20% цього тижня. Аналіз та технічні показники вказують на потенційний реверс тренду. Індикатори підтверджують булішу перспективу. Позитивна ставка фондування та зростання відкритих інтересів також підтримують зростання ціни. #крипто #AKT 📈
Переглянути