Трейдер розкриває стратегію покупок Shiba Inu перед очікуваною ралі до максимуму 2021 року.

Трейдер розкриває стратегію покупок Shiba Inu перед очікуваною ралі до максимуму 2021 року.

Analyst Reveals Shiba Inu Buy Strategy, Projects Rally to 2021 High at $0.000088

Daink, криптовалютний аналітик та трейдер, розкриває свою стратегію покупки Shiba Inu, передбачаючи невдовзі раптову ралі до максимального значення 2021 року вище $0.000088.

Останній коментар поданий на тлі триваючого спаду на ринку. Shiba Inu залишається однією з найбільш постраждалих в наявних умовах на ринку. Перед закриттям червня менше, ніж за два дні, SHIB здався на 32.87% цього місяця. Це може вказувати на його найгірший місяць з моменту травня 2022 року під час краху Terra.

Умовами на ринку завдато разів провокується відтік

Байдужому стану Shiba Inu в значній мірі причинився постійний тиск з боку Біткоїна (BTC). Однак ціна цього першого криптовалютного активу знизилася лише на 10% цього місяця, що свідчить про більшу стійкість. SHIB зазнав стрімкого впаду через свою вищу волатильність, яка може бути корисною під час бичого руху.

Santiment підтверджує, що волатильність Shiba Inu постійно перевищувала волатильність Bitcoin на протязі тижня. Дані показують, що, хоча Біткоїн (жовта лінія) зафіксував зростання волатильності, його щотижнева волатильність становить 0.021. Тим часом, незважаючи на радикальне зниження волатильності (синя лінія), щотижнева волатильність SHIB залишається на рівні 0.025.

Цей період зменшеної волатильності для Shiba Inu часто передує всплеску цін. Daink має намір скористатися цією можливістю, щоб скористатися передбачуваним вибухом. Зауважимо, що це радикальне зниження волатильності відбулося у лютому, лише перед попереднім ростом SHIB. З повторенням на горизонті, Daink розкриває, що він придбав тривалий пакет Shiba Inu.

$SHIB

Купив довгостроковий пакет pic.twitter.com/WLP5vYgs6E

— Daink (@TraderDaink) 28 червня 2024

Стратегія інвестування в Shiba Inu

Ця стратегія передбачає закупівлю та утримання SHIB на протязі тривалого періоду досягнення цільового рівня ціни. Графік трейдера підказує, що він очікує, що Shiba Inu здобуде максимум вище рівня $0.000088. Цей рівень представляє значення всіх часів SHIB, досягнуте в жовтні 2021 року під час попереднього бичого руху.

Тим часом, Shiba Inu зараз стабілізувався на рівні підтримки $0.000017, в значній мірі консолідуючись на цій території протягом п`яти днів. Зі своєю поточною ціною в $0.00001705, SHIB повинен підскочити на 416%, щоб досягти цільової ціни в $0.000088. Така ралі створить можливість перетворити $1,000 інвестицію в вражаючу суму $5,161.

Цікаво, що дані IntoTheBlock вказують на те, що тривала інвестиційна стратегія Daink є основним планом для більшості інвесторів Shiba Inu. Згідно з on-chain даними, 1.03 мільйона адрес, що представляють 76.8% від загальної кількості 1.34 мільйона адрес SHIB, утримували свої токени протягом понад року. Ця цифра зросла з 1.02 мільйонів всього 10 днів тому.

Імпонуюча впевненість інвесторів зберігається незважаючи на триваюче ринкове вбивство. Декілька спостерігачів на ринку передбачили невдовзі ріст курсу для Shiba Inu після закінчення корекції, сприяючи оптимізму. Минулого місяця аналітик Javon Marks передбачив надходящий висновок цінового рісту до зони $0.000088.

Прогноз ціни AAVE: Чи досягне $200?
Прогноз ціни AAVE: Чи досягне $200?
AAVE піднімається до $200, бики на варті. RSI та MFI підтримують ріст. Щоденний обсяг торгів зростає. TVL також зростає. Можливість досягнення $200 висока. 🚀📈🔥
Переглянути
Початок альткоїнів: що принесе перемога Ріпле над SEC?
Початок альткоїнів: що принесе перемога Ріпле над SEC?
Сезон альткоїнов може бути поруч через перемогу Ріпле над SEC та інші позитивні тенденції. Bitcoin втрачає домінанту, а Ethereum зростає. Можливі нові рекорди в 2025 році. 🚀📈
Переглянути
Прогнозування ціни Bitcoin на $13 мільйонів: революційні зміни у ринку
Прогнозування ціни Bitcoin на $13 мільйонів: революційні зміни у ринку
🚀 MicroStrategy головнеціль $13 млн за Bitcoin. Це може збільшити XRP вартість на 215 разів до $126.60. Але аналітики XRP мають більш амбіційні прогнози, що цікаво. 📈 #крипто #біткоін #XRP
Переглянути
Ціновий вибух Pendle: аналіз та прогноз
Ціновий вибух Pendle: аналіз та прогноз
Pendle зріс на 27%, трейдери по деривативам підтримують ринок. Є шанс на 40% зростання в вересні. Ціна має подолати $5 як опір. Обсяг та технічні показники підтверджують позитивну тенденцію. 🚀📈
Переглянути