ТОП 3 Альткоіни Штучного Інтелекту: Ралі та Прогнози

ТОП 3 Альткоіни Штучного Інтелекту: Ралі та Прогнози

ТОП 3 Альткоіни Штучного Інтелекту (AI) для Третього Тижня Червня 2024 року

Наразі тиждень був цікавим для проектів та токенів з великими даними та штучним інтелектом у криптосвіті. Завдяки тому, що Nvidia (NVDA) випередила Microsoft (MSFT) та стала найціннішою компанією у світі, деякі з цих активів пережили подвійну цифрову зростання цін минулого тижня.

Протягом розглянутого періоду HashAI (HASHAI), Turbo (TURBO) та 0x0.ai (0x0) - це альткоіни на основі штучного інтелекту з найбільшими приростами. HASHAI формує висхідний канал

HASHAI - це власний токен HashAI, криптопроекту, що використовує штучний інтелект для оптимізації майнінгу криптовалют. На момент публікації торгів за $0,0010, вартість альткоіна зросла на 18% за останні сім днів.

Підйом ціни стався після того, як токен впав до історичного мінімуму у $0,00075 14 червня. Однак, оскільки попит на альткоін зріс, його ціна зросла на 36%.

Оцінюючи за одноденною діаграмою, ціна HASHAI утворила висхідний канал. Це бувший сигнал, оскільки цей канал формується, коли ціна актива робить серію вищих максимумів та вищих мінімумів, тим самим створюючи узбіччя.

Підтверджуючи зріст купівельного тиску в останні дні, ціна HASHAI готується перетнути свій 20-денний Експоненціальний Рух Середніх (EMA). Цей ключовий руховий середній вимірює середню ціну токена за останні 20 днів.

Її ціновий ралі до 20-денного EMA свідчить про те, що купівельний тиск для HASHAI серед учасників ринку перевищує момент продажу.

  • Якщо попит на AI-монету продовжує зростати, вона може ралі до $0,0064 та направляється до верхньої лінії висхідного каналу, яка наразі формує опір.

Turbo (TURBO) Іде до Нових Максимумів

Називаючи першим у своєму роді мемкоїном, створеним ШІ, ціна Turbo (TURBO) вирісла на 15% за останні сім днів.

Тижневий ралі є продовженням місячного ралі в ціні TURBO. На момент публікації торгів за $0,0054. Протягом останнього місяця його ціна стрімко зросла на 317%.

Підтверджуючи бульвійську тенденцію щодо токена, показники з його індексу руху (DMI) показують позитивний індекс (синій) на рівні 30,21 вище від відємного індексу (помаранчевий) на рівні 19,35.

  • Якщо попит на TURBO зберігається, його ціні може ралі до $0,0060.

Але, якщо розпочнеться прибуткова діяльність, ця прогнозу втратить силу, і ціна токена може впасти до $0,0053. 0x0.ai (0x0) Забезпечує Приріст для своїх Утримувачів

Розташований на мережі Ethereum, 0x0.ai використовує ШІ для надання своїм користувачам високого рівня конфіденційності їх транзакцій. Його власний токен 0x0 побачив, як його вартість виросла на 11% за останні сім днів.

Цей ралі стався після тривалого періоду спаду вартості альткоіна. 18 червня 0x0 закрив мінімум за чотири місяці у $0,19.

Проте, токен ШІ розпочав підйом як настрій на ринку змінився від песимістичного до бульвійського. На момент написання цього тексту, 0x0 торгується за 0,24.

Згідно з індикатором збігу/розбіжності рухомих середніх 0x0, його лінія MACD (синій) перетнулася вище своєї сигнальної лінії (помаранчевий) і рухається вверх до нульової лінії.

  • Якщо ця бульвійська тенденція продовжиться, 0x0 може бути проданий за $0,26 за токен.
Nаближення Uptober для криптовалют: росте обсяг Tether
Nаближення Uptober для криптовалют: росте обсяг Tether
Uptober наближається для криптовалют зі зростанням ринку Tether. Bitcoin може досягти $70,000. Чи принесе Tether Crashtober? Критика стійкості USDT забурює інвесторів. Докази щодо резервів залишаються сумнівними. Чекаємо на особливо сильний жовтень для криптоактивів. 🚀📉
Переглянути
Нові інновації Worldcoin (WLD) та його вплив на ринок
Нові інновації Worldcoin (WLD) та його вплив на ринок
Worldcoin (WLD) зросла на 5,93% до $1,68 після відбою від підтримки на рівні $1,475. Інвестори позитивно реагують на зниження ставки та розширення Worldcoin, що підсилює биківський настрій. Ринок проявляє інтерес до WLD, з капіталізацією $777 млн і збереженням моментуму.📈
Переглянути
Ціна AAVE стрімко зростає до дворічного максимуму
Ціна AAVE стрімко зростає до дворічного максимуму
AAVE досягла $173, найвищий рівень з 2022 року, відчуваючи бикову настрій. Попереду можливий ріст у контексті загального підйому ринку. AAVE/USD зріс на 172% за останній рік. TVL Aave сягнув $22.1 млрд. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни токена NEAR Protocol: $6 в найближчому майбутньому
Прогноз ціни токена NEAR Protocol: $6 в найближчому майбутньому
NEAR Protocol у новому ралі, інотайзі буде до $6. Ймовірний зворот до $5.32 та $5.89.🚀
Переглянути