Нервовість на ринку: BTC впав до $64K, а альткоїни також втратили позиції

Нервовість на ринку: BTC впав до $64K, а альткоїни також втратили позиції

Ціна BTC різко впала до рівня $64K знову, оскільки відтік коштів зі спот Bitcoin ETF триває (Market Watch) Bitcoin продовжує незадовільні рухи ціни, оскільки актив зупинився на рівні $66,400 і був тричі знижений до рівня $64,000 на цьому тижні.

Альткоїни також стали червоніти, з численними болячими втратами, особливо зі сфери мем-монет. BTC ковзає до $64K

Можна сказати, що основна криптовалюта має кращі часи у рухах ціни. Фактично, ще на минулому тижні вона піднялася до рівня $70,000 в декількох випадках, проте її невдалі спроби продовжити рух на північ призвели до болісних відхилень, які знизили її до менш ніж $65,000 до п`ятниці.

Вихідні були менш подійні, оскільки актив відновив частину позицій і стояв трохи більше $66,000. Початок нового робочого тижня розпочався зі стрибка до біля $67,000, який був зупинений на півдорозі, і ведмеді відбили BTC на південь до місячного мінімуму $64,000.

Після відскоку, біткоїн вчора перейшов до наступу та стрибнув перед $66,500 (на Bitstamp). Проте наступило ще одне відхилення, і зараз BTC знову бореться, щоб залишитися вище $64,000.

Ці падіння цін відбуваються на тлі постійних відтоків зі спот Bitcoin ETFs. Після припинення 19 червня, зняття коштів учора становило близько $140 мільйонів, при цьому GBTC випередив FBTC вперше за декілька днів.

З BTC зараз втратили 2% за день, його капіталізація знизилася до $1.265 трильйона. Хоча його домінування над альткоїнами трохи зросло до 51.5%. Мем-монети страждають

Альткоїни перебувають у ще гіршій формі, ніж BTC, принаймні більшість з них. ETH впав більше ніж на 3% і опустився нижче психологічної підтримки $3,500. BNB зменшився на схожий відсоток до $583.

Ще більше втрат приходить від SOL, SHIB, DOT, LINK, XRP, DOGE, ADA та інших з більш капіталізованого когорта.

Однак, деякі з найбільших рибаків за день знаходяться в сфері мем-монет. WIF сьогодні впав до багатомісячного мінімуму, за ним слідують JASMY, BONK, BRETT, PEPE, і FLOKI - всі вони знизилися більш як на 8% за день.

Загальна капіталізація всіх криптовалют втратила близько $50 мільярдів за день.

Nаближення Uptober для криптовалют: росте обсяг Tether
Nаближення Uptober для криптовалют: росте обсяг Tether
Uptober наближається для криптовалют зі зростанням ринку Tether. Bitcoin може досягти $70,000. Чи принесе Tether Crashtober? Критика стійкості USDT забурює інвесторів. Докази щодо резервів залишаються сумнівними. Чекаємо на особливо сильний жовтень для криптоактивів. 🚀📉
Переглянути
Нові інновації Worldcoin (WLD) та його вплив на ринок
Нові інновації Worldcoin (WLD) та його вплив на ринок
Worldcoin (WLD) зросла на 5,93% до $1,68 після відбою від підтримки на рівні $1,475. Інвестори позитивно реагують на зниження ставки та розширення Worldcoin, що підсилює биківський настрій. Ринок проявляє інтерес до WLD, з капіталізацією $777 млн і збереженням моментуму.📈
Переглянути
Ціна AAVE стрімко зростає до дворічного максимуму
Ціна AAVE стрімко зростає до дворічного максимуму
AAVE досягла $173, найвищий рівень з 2022 року, відчуваючи бикову настрій. Попереду можливий ріст у контексті загального підйому ринку. AAVE/USD зріс на 172% за останній рік. TVL Aave сягнув $22.1 млрд. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни токена NEAR Protocol: $6 в найближчому майбутньому
Прогноз ціни токена NEAR Protocol: $6 в найближчому майбутньому
NEAR Protocol у новому ралі, інотайзі буде до $6. Ймовірний зворот до $5.32 та $5.89.🚀
Переглянути