Shiba Inu: вперед до масштабної ралі з муром на шляху

Shiba Inu: вперед до масштабної ралі з муром на шляху

Shiba Inu - це криптовалюта з символікою собаки-іну, яка виштовхнула у сторону будь-які спроби биків підняти ціну SHIB понад рівень $0.00001.

Ціна Shiba Inu продовжує консолідуватися нижче цього рівня і досі не може його перебороти. Наразі монета торгується на рівні $0.000009, зростанням на 0,46% за останні 24 години. Ринкова капіталізація монети становить $5,3 мільярда і вона займає 18-е місце серед топ-криптовалют.

Тим часом, хотівся бикам шукати нові трюки, Shiba Inu сталкивається з величезним муром, який може спричинити зростання від 150% до 200%, якщо його перемогти. Для того, щоб почалася масштабна ралі, що могла б привести ціну до рівня $0.000027, Shiba Inu повинна перемогти цей мур. Це означає приблизно 200% зростання порівняно з поточним рівнем ціни $0.000009024.

Згідно з даними IntoTheBlock, Shiba Inu стикається зі стіною продажів на рівнях $0.000009 і $0.000027, де 457 771 адрес купили 635,38 трильйона SHIB за середню ціну $0.000015.

Це означає, що понад 457 000 адрес Shiba Inu мають бажання бачити зростання ціни Shiba Inu до вищезгаданих діапазонів, щоб вийти у нуль. Shiba Inu спостерігає зростання кількості транзакцій в мережі.

За даними IntoTheBlock, Shiba Inu спостерігає зростання транзакцій, що відображає кількість транзакцій для певного криптоактиву протягом одного дня.

Кількість транзакцій в Shiba Inu збільшилася з 3200 25 січня до 3380 26 січня.

Кількість транзакцій частково відображає корисність, отриману від криптоактиву. Хоча цей показник, так само як і щоденна активність адрес, зазвичай рухається паралельно з ціною, розбіжність між ними свідчить про менш спекулятивне і більш органічне використання основного криптоактиву.

Очола 24-годинний обсяг транзакцій Shiba Inu становив 3,4 трильйона SHIB.

Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
Биковий ринок: досягнення індикатора на 45%
📉 Крипто аналітик Каутс відзначає спад Бикового Ринку на EWI на 55%. Альткоїни підвищуються, але ціна BTC не висока. Щоб відновити биковий ринок, індикатор повинен досягти 45%. 📊 #крипто #аналітика
Переглянути
Збільшення волатильності на криптовалютних ринках перед закінченням опціонів
Збільшення волатильності на криптовалютних ринках перед закінченням опціонів
На ринках криптовалют закінчення опціонів на Bitcoin та Ethereum породжує високу волатильність. Рішення Феду впливає на ціни. Bitcoin та Ethereum показують позитивні тенденції, але можлива корекція. 📈📉 #крипто #опціони
Переглянути
Старт FED: альткоїни на підйомі
Старт FED: альткоїни на підйомі
На фоні рісту біткоїну та зниження ставки ФЕД, аналітик il Capo підтверджує початок позитивного тренду у сегменті альткоїнів. Хоча сезон ще не розпочався, індекс OTHERS надихає надією на період прискорення. Сезон альткоїнів можливо почнеться при досягненні $265 млрд. 💰📈
Переглянути
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
У 2024 році очікується ріст альткоїнов. Sui (SUI), FTM, IMX, AERO, SOL та OM стають вигідними інвестиціями. Будьте обережні та вивчайте ринок 🚀📈.
Переглянути