Технологічний рівнень: Криптовалюта та штучний інтелект (220 символів)

Технологічний рівнень: Криптовалюта та штучний інтелект (220 символів)

Empire Newsletter: Перетин між криптовалютою та штучним інтелектом росте

Сьогодні насолоджуйтесь новинами Empire у Blockworks.co. Завтра отримуйте новини безпосередньо в свою поштову скриньку. Підпишіться на розсилку новин Empire. Криптовалюта та штучний інтелект сидять на дереві…

Ми раніше говорили про перетин штучного інтелекту та криптовалюти, зосереджуючись зокрема на біткойн-майнерах та штучному інтелекті.

Але у цих двох галузях є кілька перетинів, які я хочу сьогодні проаналізувати.

`Я вважаю, що за вдосконаленістю даних, машинними забезпеченими та контрактами, обміном вартістю машин, приватністю та збереженням даних штучний інтелект та блокчейни були створені одне для одного,` - сказав Космо Джіанг, менеджер портфеля в Pantera, що зосереджується на ліквідних токенах.

Кросовер, зауважив Джіанг, не вражає, коли дивишся навколо наукових досліджень в обох галузях.

Якщо ви не цікавитеся науковими дослідженнями, я вас не виникаю. Але немає сумніву, що ці дві галузі мають потенціал вирости у кількісно прибутковий перетин.

Bitwise, у замітці, опублікованій на початку цього тижня, сказав, що вони вважають, що ці два напрямки можуть стати мегатрендом на суму в $20 трильйонів, що включає вищеназваний кросовер між майнерами та штучним інтелектом.

Перспектива криптовалюти

Від Bittensor до TAO, Космо Джіанг висловив свої очікування від моделей штучного інтелекту, які використовуються в блокчейн-проектах, для їх взаємодії з людським навчанням.

`Ми бачимо деякі випадки, наприклад, з Hivemapper, де вони пропонують криптовалютні стимули тим, хто допомагає їхнім штучним інтелектом позначати та підтримувати їхні інструменти середньої генерації штучного інтелекту. Або ви бачите це з, думаю, в разі TAO Bittensor. Є підмережі позначки на TAO,` - сказав він.

Ах, так, приклади на реальному прикладі. Давайте зосередимося на одному, щоб ви краще зрозуміли, як ці технології взаємодіють, добре?

Bittensor - це децентралізована мережа, яка фокусується на моделях штучного інтелекту. Вона зібрала багато уваги, включаючи від Pantera, яка працює з компанією `ще з середини або кінця минулого року`, - сказав Джіанг. Якщо ви раніше не чули про це, він пояснив це як `новий спосіб стимулювати внески в відкриті джерела, які досі не були можливі або не спробувалися на велику шкалу.`

`Bittensor децентралізував створення підмереж так, що будь-яка компанія, будь-який суб`єкт може створювати підмережі, що вирішують конкретні проблеми штучного інтелекту, ми бачимо розквіт реальних підприємств, реальних компаній, що будують підмережі з реальними використанням випадками,` - продовжував він.

`Спочатку багато з цих дуже базових випадків використання штучного інтелекту, які вони бачать в інших місцях, такі як чат-бот або генерація зображень, чи алгоритми короткострокового прогнозування цін, але ви можете побачити світ…де є багато різних, намного більше випадків використання, ніж просто це, і той факт, що величезна, дуже серйозна талантливость у сфері штучного інтелекту це досить захоплююче,` - продовжував Джіанг.

Перетин блокчейну та штучного інтелекту

`Теоретично ми можемо побачити схожі способи перевірки всього, від оригінальних досліджень до офіційних комунікацій уряду. Тому багато експертів підтверджують, що блокчейни візьмуть на себе провідну роль у накладенні контролю та забезпеченні балансу на штучним інтелектом,` - писав він.

І є майнери біткоїну. Я не буду детально розглядати це тут, оскільки я нещодавно писав про це, але те, що я скажу - ми бачимо, що збільшується потік угод між майнерами та хмаровими провайдери. Подивіться на партнерство на мільярди доларів між CoreWeave та Core Scientific, яке було оголошено на минулому тижні.

Але на момент ранньої гри в гру криптовалюти та штучного інтелекту ще дуже рано, що означає, що є багато причин прийняти обережний підхід перед зануренням у це. Є програмні продукти-фантомники, про які потрібно знати, та `багато порожніх обіцянок та багато обманників,` - попередив Джіанг.

Але це не повинно діяти як стримування для тих, хто цікавиться дослідженням цього простору.

P.S. Давід та я потребуємо вашої допомоги. Ні, ми не благаємо вас про пожертви. Уф. Ми просто хочемо краще пізнати вас. Заповніть цей опитувальник та допоможіть нам створювати журналістику, призначену саме для вас та ваших інтересів.

– Катерина Росс Центр Даних Bittensor`s TAO становить приблизно $329, що приблизно на 9% менше за останній місяць. Біткоїнові ETF записали позитивні надходження в середу, зафіксувавши колективну суму в $100 мільйонів за даними CoinGlass. Незважаючи на підйом на CPI даних, ціна біткоїна знову опустилася до $67К. За останні 24 години відбулися у сумі на $230 мільйонів ліквідації, за даними CoinGlass. Більшість великих акцій майнінгових компаній біткоїна – включаючи Riot, Marathon та навіть Core – закрилися в плюсі в четвер. Терраформування лабораторій

$4,47 мільярда. Це (запропонована) сума для Terraform Labs для вирішення цивільного позову від Комісії з цінних паперів та бірж США. Ця сума включає рекордні $3,5 мільярда для відшкодування незаконно набутих прибутків. Крім того, колишній головний виконавчий директор До Квон, за запропонованим планом, повинен був би заплатити $200 мільйонів, суму, яка мала би бути передана в банкрутне майно Terraform під час власного процесу припинення діяльності.

Це великі цифри, які, можливо, відповідають компанії, яка колись, здавалося, стояла в центрі уваги в криптосфері, і під час її падіння, здавалося, була готова знищити все. Але це не сталося, і от ми тут, спостерігаючи, як Комісія з цінних паперів та бірж накладає масштабний рахунок, коли група лідерів Terraform Labs готується ліквідувати сутність після укладення угоди.

Критика Комісії з боку деяких користувачів Twitter у криптосфері була стрімкою, і критики скаржилися, що Комісія забезпечує собі масштабну винагороду за допомогою угоди в порівнянні з інвесторами, яких пошкодив злет Terraform і які тепер шукають відшкодування в судах.

Але в пропозиції Комісії було обумовлено, що Комісія буде чекати - принаймні поки - перед тим як намагатиметься виконати умови угоди. Якщо суд підтвердить все, Terraform Labs буде зобов`язана запропонувати процес Chapter 11, затверджений Комісією з цінних паперів та бірж США.

`Згідно з умовами ліквідації Chapter 11 Plan, яку повинен буде запропонувати Terraform, Комісія з цінних паперів та бірж буде відновлювати свій претендент після того, як пошкоджені інвестори та інші загальні необезпечені кредитори повністю відновляться,` - писали юристи агентства. `Якщо всі активи Terraform будуть розподілені згідно з таким планом, монетарні виправдання Комісії будуть вважатися задоволеними. Нарешті, якщо до 31 жовтня 2024 року такий план не діє, Комісія має право виконувати вирок проти Terraform.`

За словами Кріса Амані з Terraform Labs, майбутнє розподіленої крипто-мережі залежить, насправді, від спільноти. `Я вважаю, що є кілька команд та розробників, які хочуть це зробити, і ви повинні бачити інформацію в форумах незабаром

Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Bitget стає спонсором футбольної ліги LALIGA з Мбаппе та Левандовскі. Рух у спортивний сектор на нових ринках через партнерство з широкою аудиторією. Біржа відзначає свою шосту річницю з понад 45 мільйонами користувачів. Грейсі Чен підкреслює важливість співпраці з LALIGA. 🚀🎉
Переглянути
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Огляд: Баррон Трамп торгує крипто й подорожує у часі, зауважили активісти. Його звязок з мем-койнами вразив спільноту. Також закидують родині Трампів звязки з подорожуванням у часі через романи та інновації. 🕰📈
Переглянути
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Crypto журналіст Артур Гейс попереджає про можливу ядерну катастрофу для фінансових ринків при зниженні ставки Феду на 50 базисних пунктів. Досліджує вплив цього на біткоїн та фіатні валюти. 📉🔥 #Crypto #фінанси
Переглянути
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
🚀 Web3 готує майбутню робочу силу до $1,4 трлн ринку блокчейну. Підготовка співробітників — ключ до успіху у децентралізації. Компанії повинні інвестувати в навчання, щоб забезпечити стабільність у цьому інноваційному просторі. 🌐📈
Переглянути